Reuniune "Titanic" în costume de baie în Saint-Tropez

17 august, 2017
401415g Film Titanic jpeg

Au trecut aproape 20 de ani de la lansarea filmului "Titanic" în care DiCaprio şi Kate Winslet au jucat rolurile principale. Şi dacă filmul a avut un final tragic care i-a despărţit, iată că în realitate, între cele două staruri s-a legat o strânsă relaţie de prietenie care s-a menţinut de-a lungul anilor.

Kate şi Leonardo în "Titanic".

Poate că Rose şi Jack nu au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi, însă Kate şi Leonardo asta şi-au propus să facă. Co-starurile "Titanic" s-au reunit în Saint-Tropez, iar cei doi au fost fotografiaţi la piscina vilei de lux a lui Leo, din paradisul francez.

Fotografiile sunt din 26 iulie, de la vila lui DiCaprio, chiar în perioada galei anuale de strângere de fonduri pentru proiectele de mediu susţinute de actor. Foarte relaxaţi, cei doi s-au bucurat de soarele puternic şi, în timp ce DiCaprio, 42 de ani, a apărut într-o pereche de pantaloni de plajă bleumarin cu model alb, Kate a purtat un costum de baie într-o culoare neon, acoperită cu o cămaşă semitransparentă şi ochelari de soare supradimensionaţi.

Dacă actorul în vârstă de 42 de ani nu dă doi bani pe muşchii făcuţi la sală, neavând vreo problemă să apară cu burtă, Kate, 41 de ani, arată foarte bine, în ciuda faptului că a păstrat acea cămaşă albă pe ea. Prieteni de-o viaţă, cei doi actori de la Hollywood au mers îmbrăţişaţi. Chiar dacă mulţi fani au sperat să existe şi o poveste de dragoste reală între cei doi, până acum acest lucru nu s-a întâmplat, mai ales că ea este căsătorită cu Ned Rocknroll din 2012 şi este mama a trei copii - Mia (16), Joe (13) şi Bear (3). Mia este copilul cu primul ei soţ, Jim Threapleton; Joe cu cel de-al doilea soţ, Sam Mendes; iar Bear este copilul cu Rocknroll.

Reuniunea "Titanic" cu Billy Zane, Kate şi Leo.

Leonardo este însă liber de contract după ce s-a despărţit acum câteva luni de modelul Nina Agdal şi, poate, în căutarea unei noi femei cu care să-şi petreacă timpul.

Foto: Instagram, Twitter, Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg