Reuniunea actorilor din Harry Potter. Cum arată starurile la 16 ani de la primul film?

17 aprilie, 2018
draco jpeg

Daniel Radcliffe, Rupert Grint şi Emma Watson au fost protagoniştii primului film ”Harry Potter”, lansat acum 16 ani. De atunci, toţi trei şi-au dezvoltat cariera actoricească, apărând şi-n alte producţii de succes. Totuşi, ”Harry Potter” a rămas de referinţă pentru ei, dar şi pentru colegii lor. Zilele trecute, trei dintre cei mai iconici actori din respectivele filme fantastice s-au reunit. Haideţi să vedem cum arată în prezent!

Reuniunea ”Harry Pottter”

Emma Watson, Tom Felton şi Matthew Lewis au fost cei care s-au reunit şi s-au pozat de dragul vremurilor apuse, spre încântarea fanilor nostalgici. Cei trei au apărut pentru prima dată pe micile ecrane acum 17 ani, în rolurile lui Hermione Granger, Draco Malfoy şi Neville Longbottom.

Emma Watson

Ce-i drept, în prezent, cei trei actori nu mai arată deloc precum o făceau în celebrele filme. Şi dacă pe Emma Watson am mai văzut-o de nenumărate ori, ceilalţi doi au fost mai ”scumpi” la vedere în ultimii ani.  Tom (30), cel care l-a jucat pe Draco de exemplu, nu mai seamănă deloc cu puştiul blondin, răutăcios, din film. Cât despre cariera lui actoricească, Tom a bifat, recent, un succes răsunător cu rolul lui Julian Albert în ”The Flash”.

Tom Felton

La fel de transformat fizic este şi Matthew Lewis, cel care a intrat în pielea lui ”Neville Longbottom” în celebrele filme. În prezent, Matthew este model, instagrammer de succes şi, evident, un actor cu o carieră promiţătoare. Recent, el a apărut în filmul ”Me before you”, alături de Emilia Clarke, actriţa din ”Game of Thrones”.

Matthew Lewis

foto: arhivă / InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg