Reuniunea Spice Girls. Ce mai fac fostele fete "picante"?

14 septembrie, 2018
spice girls jpeg

Cele cinci „fete picante“ sau, mai cert, doar patru dintre ele, vor să revină pe scenă, într-un turneu preconizat pentru 2019. Este vorba despre 13 show-uri, care vor avea loc în UK şi-n urma cărora fetele vor încasa până la 12 milioane de lire sterline. Cum le regăsim, la 18 ani de la despărţire?

Spice Girls în 1997

Mel B

43 de ani

Personal life: În 2017, a divorţat de Stephen Belafonte, cu care a fost căsătorită 10 ani

Ce face acum? Jurat la America's Got Talent

image

Anul acesta, de fapt ultimele şase luni din el n-au fost deloc uşoare pentru fosta Scary Spice din celebra trupă de fete. După o relaţie abuzivă cu Stephen Belafonte, tatăl mezinei sale, Madison (6 ani), Melanie Brown a hotărât să se interneze într-o clinică de reabilitare pentru a se trata de stresul post traumatic cu care a rămas după procesul de divorţ. O perioadă în care fragila vedetă a suferit enorm şi a căutat vindecare în alcool pentru durerea ei. Cu toate că al doilea ei soţ este cunoscut ca fiind un bărbat destul de agresiv, producătorul de film a fost exonerate de acuzaţiile de abuz fizic şi verbal asupra lui Mel, pe parcursul celor zece ani de mariaj.

Mel C

44 de ani

Personal life: Într-o relaţie cu managerul ei, Joe Marshall

Ce face acum? Cântă şi susţine concerte

image

Interesant că Sporty Spice, care s-a transformat acum într-o femeie cât se poate de elegantă, a avut parte de poveştile ei de iubire cu nume mari ale muzicii: Robbie Williams şi Anthony Kiedis, vocalistul de la Red Hot Chili Peppers. Însă cel care i-a dăruit primul şi singurul ei copil a fost dezvoltatorul imobiliar Thomas Starr, cei doi fiind părinţii unei fetiţe de nouă ani, Scarlet. Tatăl copilului a dispărut din viaţa artistei în 2012, pentru ca, doi ani mai târziu, să apară cel care-i este şi acum partener, Joe Marshall.

Emma Bunton

42 de ani

Personal life: Logodită cu cântăreţul şi cheful britanic Jade Jones

Ce face acum? S-a întors în studio şi înregistrează pentru un nou album

image

Baby Spice are, cumva, cea mai echilibrată viaţă dintre toate fostele membre ale trupei Spice Girls şi nu ne referim neapărat la cea personală, nici la cea profesională. Este vorba despre acel echilibru pe care ţi-l dă faptul că nu eşti disecată de presă precum Victoria sau Mel B, fără ca asta să însemne că ai dispărut de tot de pe firmament. Logodită cu artistul Jade Jones, Emma este mama a doi copii, Beau Lee, de 11 ani, şi Tate Lee, de şapte ani.  Cu toate că relaţia lor este una de invidiat, blonda susţine că nu-şi doreşte să ajungă la altar cu Jade, un cântăreţ pe care-l cunoaşte încă din 1998.

Geri Halliwell

46 de ani

Personal life: Căsătorită cu bossul F1 Christian Horner

Ce face acum? Jurat în emisiunea de talente All Together Now

image

Geri a fost prezentă şi nu prea în lumea showbizului, după dispariţia Spice Girls. Apariţiile ei ca jurat în diferite formate de talente au ţinut-o vie în memoria publicului, însă viaţa personală a fost cea care a stârnit cel mai mult atenţia. Azi, Geri este o femeie împlinită, mai ales financiar, ca soţie a directorului echipei de F1 Red Bull Racing, pe numele lui Christian Horner. Anul trecut, cei doi au devenit părinţii primului lor copil împreună, un băiat pe numele Montague George Hector. Geri mai are o fiică, Bluebell Madonna, în vârstă de 12 ani, al cărei tată este scriitorul britanic Sacha Gervasi.

Victoria Beckham

Personal life: Căsătorită de 19 ani cu David Beckham

Ce face acum? Conduce o casă de modă de succes, care-i poartă numele

image

Dintre toate fetele picante, tocmai Posh Spice a tras lozul cel mare. Spunem tocmai, pentru că, conform părerilor criticilor, ea era cel mai puţin talentată. Însă azi, alături de soţul David, formează un brand personal puternic şi, poate, acesta a fost motivul pentru care a tot refuzat să se reunească cu restul trupei. Avea parte de destul marketing. Ea şi cel mai chipeş fotbalist englez se iubesc de mai bine de 20 de ani, au strâns împreună 450 de milioane de dolari şi au patru copii frumoşi: Brooklyn, Romeo, Cruz şi Harper. Şi nici vorbă de divorţ, aşa cum le prezic haterii de ani buni încoace. Ca de obicei, prezenţa ei în reuniunea care se prefigurează pentru 2019 nu este una certă, managerul Simon Fuller declarând că bruneta nu s-a simţit niciodată în largul ei în Spice Girls.

Foto: Hepta, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg