Reuniuni neașteptate! Elena Gheorghe a cântat cu Mandinga, 3 Sud Est și Adela Popescu

26 mai, 2024

Spectacolul aniversar de 20 de ani al frumoasei artiste i-a readus pe aceeași scenă pe artiștii care făceau furori cu piesele lor la începutul anilor 2000.

Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg

Joi, de ziua Aromânilor, Elena Gheorghe a oferit fanilor săi un spectacol aniversar pentru cei 20 de carieră neîntreruptă. Ea a ales special data de 23 mai pentru a celebra și originile sale machedone.

Sala Palatului a devenit neîncăpătoare pentru sutele de fani care și-au dorit s-o revadă pe fosta solistă a trupei Mandinga într-un nou show plin de dans și culoare, așa cum sunt și piesele sale. De altfel, una dintre primele surprize făcute publicului de Elena Gheorghe a fost aducerea pe scenă a formației Mandinga, în formula sa actuală, alături de care a cântat hitul „Soarele meu”, dar și noua lor piesă realizată în colaborare, „Așa, cum ești tu”.

Apoi, show-ul a continuat cu un moment emoționat, când Elena Gheorghe a cântat melodia „Cel mai bun om de pe pământ” și și-a ales o vestimentație à la Jennifer Lopez, cu o pelerină din pene purtată peste un body strălucitor.

Următoarea mega-surpriză a fost apariția membrilor trupei 3 Sud Est, alături de care a cântat piesa „Iubire”, urmată de un bonus din partea lui Laurențiu Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș, piesa „Emoții”, care a antrenat întreaga sală.

O altă prezență surpriză a fost Adela Popescu, prietenă bună a Elenei Gheorghe, care a cântat în duet cu aniversata, după care a interpretat o celebră piesă a artistei mexicane Thalia, „No Me Enseñaste”, lansate în anul 2002 și care are și astăzi o mare priză la public.

Adela Popescu, care a arătat splendid într-o rochie albă pe corset, a venit la concert împreună cu soțul ei, Radu Vâlcan, și cu cei trei copii ai lor, care au urmărit spectacolul din sală.

Spectacolul a continuat cu o reluare a unor piese mai vechi, printre care și cea cu care a participat la Eurovision în 2009, „The Balkan Girls”, și s-a încheiat pe ritmurile aromâne ale celor mai recente cântece ale sale, care au ridicat sala în picioare.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg
FotoJet Harper jpg
Mihai Morar Daniel Buzdugan jpeg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (6) jpg
FotoJet Demi jpg
Christina Applegate a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame FOTO Profimedia
Lady Gaga jpg
Smiley Simplu    Foto Petru Ivu 6 jpg
Andreea Marin, nașă de botez   FOTO Instagram jpg
banner Vero Caliman png
Jennifer Aniston, GettyImages (4) jpg
Urania Cremene și Florentina Fântânaru (4) jpg