Revanșa piratului! Johnny Depp e din nou în cărți pentru „Pirații din Caraibe“, cu un onorariu record

30 iunie, 2022

După ce a câștigat procesul cu Amber Heard, actorul și-a recuperat viața și rolul care i-a adus cel mai mare profit.

8 johnny depp3 jpg jpeg

Pariul făcut de Johnny Depp cu el însuși și cu justiția americană a fost unul câștigător. Într-un moment în care puțini îi dădeau șanse de reabilitare, el a plusat și a mers mai departe cu bătălia sa „pentru adevăr“, târând-o pe fosta lui soție, Amber Heard, într-un nou proces și silind-o să se vadă și pe ea în oglindă.

Odată câștigată bătălia legală, Depp și-a redobândit și stima de sine, demnitatea, precum și stima celorlalți. Și, deși reabilitarea imaginii sale se va dovedi a fi un proces lung și continuu, toate acestea par să fi meritat.

Este și semnalul pe care i l-au dat cei de la studiourile Disney, care-l vor din nou în chip de Jack Sparrow pentru următorul lor proiect. Iar oferta pe care i-au pus-o pe masă nu-i de ici, de colo: nu mai puțin de 300 de milioane de dolari! Suma record înaintată de Disney este menită să-l facă pe Depp să uite că producătorii renunțaseră la serviciile sale, tocmai din cauza problemelor avute cu fosta lui soție, prea zgomotoase pentru un trust care oferă, în principal, producții pentru publicul tânăr.

Johnny Depp

La rândul său, Johnny Depp a declarat în timpul procesului de violență domestică că nu va mai reveni în franciza cinematografică, mai ales după ce casa de producție l-a făcut să se simtă vinovat înainte ca procesul să se încheie, iar juriul să dea un verdict.

Totuși, unele surse spun că Disney ar fi redactat deja un contract pentru noua peliculă cu Jack Sparrow, iar reprezentanții sunt foarte optimiști că Johnny va fi flatat de sumă (necesară altfel după ce a cheltuit cu divorțul și cu procesele cu Amber Heard) și va reveni în rolul său iconic.

În ultimii 15 ani, Johnny Depp a fost protagonistul a cinci producții „Pirații din Caraibe“, iar ultimul film în care a jucat a fost cel din 2018, „Dead Men Tell No Tales“. 

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg