Revelion de cinci stele pentru Melania și Donald Trump, la reședința lor din Florida

3 ianuarie, 2023

Fostul președinte și soția sa au organizat petrecerea anuală de Anul Nou la Mar-a-Lago, printre invitați numărându-se membri ai clubului și unii dintre aliații politici ai cuplului.

Revelionul sotilor Trump la Mar a Lago    profimedia 0747165121 jpg

Donald Trump și soția sa, Melania Trump, au fost și anul acesta gazdele deja tradiționalei petreceri de Revelion de la reședința lor din Florida. Marele salon de evenimente a clubului Mar-a-Lago a fost decorată în alb, cu lumânări, trandafiri și orhidee, în timp ce plafonul trimitea sclipiri argintii de la sferele metalice supradimensionate care dădeau spațiului un aer atât festiv, cât și futurist.

În ton cu tematica aleasă pentru petrecerea de Anul Nou, fosta Primă Doamnă a ales să poarte o rochie trei sferturi simplă, cu mâneci lungi și cambrată pe talie, din paiete argintii, creație a casei Dolce&Gabbana, al cărei preț de achiziție este de peste 2.000 de dolari.

Revelionul sotilor Trump la Mar a Lago (5) jpg

Soții Trump și-au făcut intrarea în salon întocmai ca pe vremea în care erau cuplu prezidențial la Casa Albă. Oricum, întreaga petrecere a părut un banchet al Partidului Conservator, căci la mese s-a tot vorbit despre politica actuală și despre noua campanie prezidențială, în care Donald Trump își pune toate speranțele pentru câștigarea unui al doilea mandat la Washington.

Printre participanții la petrecere s-au numărat Rudy Giuliani, consilier juridic și fost avocat al lui Donald Trump, și colaboratorii săi, Dick Morris și Mike Lindell.

Din peisaj nu puteau lipsi nici cei din familie, așa că Eric Trump și soția sa, Lara Lea Trump, sosiți fără cei doi copii ai lor, au spus "prezent" solicitării clanului. Marii absenți au fost Ivanka Trump și Jared Kushner, altădată mâna dreaptă a lui Donald Trump, dar care au lipsit motivat din cauza marilor drame prin care au trecut anul acesta: Ivanka și-a pierdut mama, iar Jared s-a luptat a doua oară cu cancerul tiroidian.

În ultima zi a lui 2022, soții Trump au publicat felicitarea lor de Sărbători, Melania impresionând din nou cu ținuta sa de un bun gust desăvârșit.

Revelionul sotilor Trump la Mar a Lago (2) jpg

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJet Demi (1) jpg
Clint Eastwood Christina Sandera GettyImages 464219426 jpg
FotoJet J LO jpg
The Crown Elizabeth Debicki Diana foto Charlotte Hadden jpg
FotoJet Lidl jpg
Joe Biden s a retras   Casa Albă  (1) jpg
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea la nunta de lemn la 5 ani de la casatorie (6) jpeg
Neveste disperate profimedia 0137124947 jpg
Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg