Revenirea Ducesei Kate. Cât costă viaţa de prinţesă?

19 octombrie, 2015
kate middleton la inchisoare 25sept abgettyimages 489965922 jpg jpeg

Dacă este nevoie să devii de două ori mamă pentru a arăta ca ea, perfect adică, suntem siguri c-ar creşte rata natalităţii în lume. Să recunoaştem, Ducesa de Cambridge s-a întors din vacanţa ei de vară, petrecută la Amner Hall, mai frumoasă ca niciodată!

image

Ne-a fost dor, ce-i drept, de familia noastră regală preferată, dar tot nu eram pregătiţi pentru revederea din 17 septembrie, atunci când o Kate subţire ca o trestie, cu un chip proaspăt şi odihnit şi, mai ales, cu o tunsoare nouă, cu breton lung, care parcă o întinereşte, a luat parte la primul ei eveniment oficial solo, de după naşterea Prinţesei Charlotte, în luna mai. Ei bine, vedeta acestei apariţii mult aşteptate a fost, evident, schimbarea ei de look, faţă de care stilistul ei este pur şi simplu entuziasmat. „Cred că arată minunat. Bretonul lung este o tunsoare care se potriveşte tuturor. Este o metodă excelentă de a-ţi schimba coafura, fără să faci, totuşi, o schimbare drastică. Are păr fantastic, are o faţă frumoasă, nu sunt deloc surprins că a făcut valuri. Tot ceea ce face ea este privit cu atenţie“, a declarat hairstilistul Richard Ward pentru revista „Hello“.

image

Şi, da, cu o mare atenţie au fost priviţi nu doar ea, ci şi restul triou-ului de prinţi populari, alcătuit din bărbosul Harry şi sobrul William, a doua zi, când cei trei au alcătuit o galerie veselă la meciul de rugbi dintre Anglia şi Fiji, alături de alţi 80.000 de spectatori, pe stadionul din Londra. Ei bine, din mulţimea de vedete strânse pe stadionul de rugbi, în tribune, ochii, reflectoarele şi bliţurile paparazzilor au stat fixate, cel mai mult, pe frumoasa Ducesă, strălucitoare în haina ei albastru aprins şi deosebit de bine dispusă pe toată perioada meciului.

De fapt, toţi cei trei tineri prinţi au fost într-o dispoziţie de zile mari, semn că Ducii de Cambridge i-au iertat roşcovanului absenţa de la botezul mezinei lor, Charlotte, din luna iulie. Ultima apariţie publică a trioului regal a fost, de altfel, cu o lună mai devreme, în iunie, atunci când cei trei au apărut la balconul Palatului Buckingham, la defilarea în cinstea Reginei Elisabeta, Trooping the Colour.

Ce s-a întâmplat, de-atunci, cu Kate, William şi Harry? Ducesa de 33 de ani şi-a luat liber pentru a avea grijă de fiica ei în vârstă de cinci luni şi de prinţul George, de doi ani, William (33) s-a întors la jobul de pilot de elicopter pentru East Anglian Air Ambulance, iar Harry a lucrat, timp de trei luni, la proiecte de conservare a faunei, în Africa.

image

„Infama“ fotografie cu Prinţesa Charlotte

Singura pe care n-am mai văzut-o la faţă de la momentul botezului regal, şi nici atunci prea bine, este chiar vedeta evenimentului, Prinţesa Charlotte, dar este de înţeles, având în vedere interdicţia din partea Ducilor de a le fi fotografiaţi copiii. De fapt, cererea este de bun simţ. William şi Kate le-au cerut reprezentanţilor presei să nu cumpere fotografii de paparazzi cu George sau cu Charlotte şi nimeni n-a făcut-o. Până la revista australiană „Woman’s Day“, care a publicat la sfârşitul lunii septembrie o fotografie în care apar cei doi copii ai Ducilor împreună cu bona lor spaniolă, Maria, în afara porţilor Palatului Buckingham. Din fotografie nu se poate înţelege mare lucru despre ceea ce făceau cei trei, însă un lucru e clar. Prinţesa Charlotte seamănă foarte mult cu Prinţul George, pe când acesta avea vârsta surorii lui. Vom vedea dacă Ducii vor trece la represalii şi vor da în judecată publicaţia din Australia. Până la urmă, au mai făcut-o o odată cu revista „Closer“ şi au câştigat, deja, o bătălie cu presa mondenă.

Cât costă viaţa de prinţ?

Toată lumea le invidiază viaţa lipsită de griji, palatele, conacele, vacanţele luxoase şi până şi hainele. Ei bine, după îndelungi cercetări, am ajuns la o concluzie: au şi de ce să fie invidiaţi! William, Kate şi adorabilii lor copii chiar trăiesc în puf, dar să vedem pe banii cui…

image

Începem prin a stabili că William, singurul care are un job full time din această familie, cel de pilot de elicopter la un serviciu de ambulanţă, câştigă suma de 55.000 de euro pe an, dar aceşti bani sunt donaţi organizaţiilor de caritate. Pe de altă parte, William are puşi deoparte circa 13 milioane de euro, bani proveniţi din moştenirea de la regretata sa mamă, Prinţesa Diana, dar nici tatăl Charles nu stă cu mâinile în sân. Ei bine, acesta le finanţează generos traiul pe picior mare, graţie unei alocaţii anuale de circa 4,5 milioane de euro, care s-ar putea mări, având în vedere că, de-acum, vorbim de patru Cambridge. Singura care cârcoteşte legat de unele cheltuieli ale tinerei familii, şi aume cele pentru obiectele şi serviciile de lux, considerate frivole, este Regina Elisabeta a II-a. Să vedem despre ce este vorba…

Vacanţe

178.000 de euro

William şi Kate nu cheltuiesc niciun cent pentru vacanţele lor oficiale. Nici nu au de ce, când au parte de-un buget care se apropie vertiginos de sfertul de milion de euro. Doar escapada lor în Maldive, de anul trecut, zburând la clasa I, şi sejurul la hotelul de lux Cheval Blanc Randheli au venit cu o notă de plată de 45.000 de euro.

image

Renovări şi alte redecorări

2,2 milioane euro

Cu banii cu care alţii şi-ar fi cumpărat nu una, ci două reşedinţe luxoase la ţară, Ducii de Cambridge şi-au… reamenajat, doar, conacul în stil georgian de la Anmer Hall, cadoul de nuntă al Reginei. Vorba aia, ce era bun în secolul XVIII nu mai merge azi. Numai că suverana nu cred că s-a bucurat să audă cât a costat-o acest dar, în plus…

Superbona

53.000 de euro

Este vorba despre această Mary Poppins a zilelor noastre, Maria Borrallo, care şi-a obţinut diploma de bonă la colegiul Norland din oraşul britanic Bath, iar această recunoaştere îi costă pe duci peste 50.000 de euro pe an.

image

Ţinutele lui Kate

75.000 de euro

Oricât de des şi-ar recicla ea ţinutele, garderoba ei tot este una deosebit de scumpă. Numai anul trecut, în timpul voiajului ei de 19 zile din Australia şi Noua Zeelandă, cel mai bine îmbrăcată femeie de la curtea regală britanică a schimbat ţinute în valoare de 75.000 de euro. Doar această haină-rochie semnată Catherine Walker costă 9.607 euro!

Hăinuţele copiilor

26.000 de euro

Aici, avem de-a face cu o chestiune de neînţeles. Deşi ducesa primeşte gratuit hăinuţele de designer ale lui George şi-ale lui Charlotte, căci casele de modă câştigă, apoi, enorm de pe urma mediatizării lor, Kate ţine să le aleagă ea singură şi să plătească pentru aceste mici obiecte vestimentare. Un capriciu care o costă suma notată mai sus…

image

Produse de frumuseţe

25.000 de euro

O fi Kate o frumuseţe naturală, dar asta nu înseamnă că n-are nevoie de întăriri. Iar ducesa se pare că este dependentă de saloanele cosmetice. Doar pentru produsele pentru faţă şi păr, soţia lui William a scos, anul trecut, din buzunar (întrebarea este al cui) suma de 25.000 de euro. Noblesse oblige…

Foto: guliver/getty images; www.randheli.chevalblanc.comRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg