Revista OK! este lider de vânzări pe piaţa glossy

7 martie, 2018
37 jpeg

Conform celui mai recent raport publicat de BRAT (Biroul Romând de Audit al Tirajelor), în perioada octombrie-decembrie, revista OK! are cel mai mare tiraj vândut de pe piaţa revistelor glossy şi glossy-celebrity din România.

image

Într-o piaţă de print în scădere la nivel global, echipa noastră se „încăpăţânează“ să lupte cu vremurile, furnizând, în continuare, o dată la două săptămâni, conţinut de calitate şi poveşti despre vedetele noastre şi cele de peste hotare.

Astfel, în perioada octombrie – decembrie 2017, OK! Magazine, cu apariţie bilunară, a avut o medie de 9.075 exemplare vândute, în timp ce concurenţa este una de produse media lunare. Cu o mică diferenţă în urmă se află binecunoscutul titlu internaţional, ELLE, cu o medie de 8.345 exemplare vândute, urmat de revista VIVA!, cu 7.210 exemplare vândute.

Primele trei locuri sunt urmate de revista UNICA, cu 6.378 exemplare şi COSMOPOLITAN, cu vânzări 6.093 exemplare. vândute.

Mulţumim, pe această cale, cititorilor noştri, care ne-au ajutat să ocupăm locul întâi pe podiumul de print al revistelor glossy din România.

Echipa OK! Romania

Revista OK! este o licenţă internaţională, prezentă în 18 ţări, cu peste 30 de milioane de cititori la nivel internaţional. În România, OK! Magazine este o publicaţie a trustului Adevărul Holding.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg