Revolta foştilor angajaţi ai dr. Oz: ”Este un medic lipsit de inimă!” Ce a declanşat furia oamenilor

29 martie, 2022
1 profimedia 0666048310 jpg jpeg

Celebrul dr. Oz şi-a întrerupt foarte brusc show-ul care era atât de vizionat anult trecut, în noiembrie.

Dr. Mehmet Oz a decis atunci să lase televiziunea pentru a candida pentru un scaun în Senat. Pur şi simplu, a schimbat macazul, de la divertisment, la politică. Însă decizia sa a avut un impact major pentru toţi angajaţii săi implicaţi masiv în show. Unii i-au stat alături ani de zile, iar acum trăiesc clipe grele şi-l blameaze pe Oz că i-a lăsat pe drumuri.

Într-un material exclusiv PageSix, foştii săi angajaţi îl descriu ”un medic lipsit de inimă”. Unii dintre ei au lucrat pentru doctor mai bine de 13 ani, iar acum se plâng că abia mai fac faţă solicitărilor financiare.

Oamenii sunt stupefiaţi că medicul a decis întreruperea unei emisiuni de succes fără să le dea timp să se pregătească, iar personalul afectat îl numeşte ”dur şi egoist”, menţionând că mulţi au intrat în depresie din cauza faptului că şi-au pierdut slujba.

”Şi-au pierdut atât slujba, cât şi asigurările de sănătate. Şi toate astea după ce au lucrat 13 ani pentru doctorul Americii. Nimeni nu a fost pregătit pentru asta”, a menţionat una dintre persoane sursei citate.

Mai mult, înainte de a-i lăsa baltă, i-a pus să pregătească materiale electorale, ca să-l ajute în campanie, altcineva a adăugat. ”Cerea tot felul de lucruri suplimentare, poze şi filmări, dar nu spunea pentru ce sunt. Ulterior, s-a aflat că pentru campania sa electorală.”

După ce Dr. Oz şi-a retras emisiunea, fiica sa a început să facă ceva asemănător. Din păcate, Daphne Oz a rezistat doar două luni pe TV, după care emisiunea sa, “The Good Dish”, a fost anulată.

O sursă apropiată politicianul a comentat pe marginea situaţiei. El a explicat că Dr. Oz şi-a anunţat candidatura în Pennsylvania la sfârşitul lui noiembrie şi a trimis o scrisoare angajaţilor în decembrie. Se pare că Dr. Oz a promis că va plăti asigurările de sănătate şi salariile până la sfârşitul contractului şi a făcut-o, potrivit celui care îl apără pe medic. De asemenea, a subliniat că nimic din conţinutul pregătit pentru show nu a fost folosit pe site-ul medicului politician.

Pe Twitter, Dr. Oz a scris: ”Candidez pentru Senatul SUA în Pennsylvania deoarece America are nevoie de un republican conservator care să vindece ce e bolnav la Washington.”

Revista Time l-a clasat pe locul al 44-lea în clasamentul „Cei mai influenţi 100 oameni” din 2008.

Foştii săi angajaţi sunt acum foarte supăraţi: ”Ce ironie, vrea să ajute americanii, dar pe noi ne-a distrus. Oamenii i-au fost ani de zile alături, e greu să găseşti de muncă”, au adăugat unii dintre oamenii cu care Oz a lucrat la celebrul său show TV.Recente pe Ok! Magazine

Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
Alexandru Arsinel
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg