Revolta lui Cristian Boureanu: "Copiii sunt lăsaţi să stea în baruri"

15 septembrie, 2016
Cristian Boureanu Laura Dinca jpeg

Fostul politician dă vina pe fosta lui soţie şi susţine că Ioana este influenţată de ea.

image

Surprins de reporterii Antena Stars în faţa casei bunei lui prietene Monica Tatoiu, cea care i-a şi luat apărarea public, Cristian Boureanu a făcut declaraţii tranşante: „Eu n-am fost la niciun avocat. Dacă Ioana a mers la IML sau vrea să se ducă la IML, e treaba ei, dar e o greşeală. Mama ei a mai fost la IML şi a mai falsificat un certificat acum 12 ani. Sunt convins că totul a fost provocat de mama ei. Pe mine mă interesează exclusiv copilul. Dacă stă la mamă şi de mâine ia note de 9 şi 10, poate să stea la ea. Dacă va continua să bea şi să nu înveţe, mă voi lupta cu toate mijloacele legale ca cineva să plătească pentru toate astea. În momentul de faţă, copilul îşi doreşte să stea la mamă. Să se ducă la şcoală, să înveţe. Mama nu a fost în stare să se educe pe ea. A fugit la 18 ani de acasă şi a trebuit să o bag eu din nou la şcoală".

Fostul senator a ţinut să îi mulţumească iubitei sale. Laura, în vârstă de 19 ani, pentru ajutorul dat în relaţia cu fiica sa.

"Laura a stat cu noi în casă în cel mai greu an al Ioanei. Şi Ioana a reuşit, a fost prima. Îi mulţumesc Laurei din nou. Fără ea, era foarte greu pentru mine să înţeleg ce vrea un copil de vârstă ei. Ioana are tot sprijinul meu. Va începe şcoala acolo unde trebuia să înceapă. Ea o să aibă studiile plătite, meditaţiile... nu este vorba. Îmi doresc să dovedească, să arate că îi este bine la mama. Să ia numai note de 9 şi 10, cât a fost cu mine a luat şi câte un opt", a adăugat el, spunând că oful lui cel mare e că minorii sunt încurajaţi să aibă un comportament deviant:

"Sunt copii lăsaţi să stea în baruri, în cluburi în Centrul Vechi! Boureanu e nebun! Dar îi convine cuiva ca un copil de 13-14 ani să stea cu ţigara şi băutura în faţă?! Balurile de boboci se organizează în cluburi! Copiii stau în cluburi până dimineaţa şi beau! Am găsit singura pedeapsă pentru un copil: să îi confisc telefonul. Mi se pare ok să îi iau telefonul la ora 11, în condiţiile în care a doua zi se duce la şcoală", a mai spus politicianul la Kanal D.

La rândul ei, Laura Dincă a simţit nevoia să intervină: "Ioana e înrăită acum, înţeleg. Despre conversaţiile alea nu am ce să zic. Eu am şi spus, Ioana nu mai e copilul de anul trecut. Atunci era gata în 20 de minute înainte să iasă din casă. Acum stă două ore ca să se pregătească, să se machieze. Ziua. Îşi dă cu blush, ca să îi strălucească faţa! Eu am vorbit cu ea pe subiectul ăsta..."

Revoltat, Cristian Boureanu a completat-o: "Eu i-am interzis să se machieze! Să te plimbi în parc în Herăstrău, ziua în amiaza-mare, machiată? Nu mi se pare normal! Seara, înţeleg..."

Totodată, Cristian Boureanu nu ştia că fiica sa are un prieten: “Nu aş fi crezut niciodată că Ioana ar fi împreună cu Luca. Ce pot eu să spun este doar atât. Fata mea a fost colegă cu acest băiat, eu îl cunosc, îi cunosc şi părinţii, am vorbit şi la telefon, dar nu bănuiam că ar fi fost ceva mai mult între ei. Dar asta e, este o alegere şi nu mai pot să intervin şi, sincer, nici nu mai vreau”, a declarat fostul politician în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.Recente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg