Revoltător! De ce speră soțul lui Shannen Doherty „ca ea să moară" mai repede?

28 iunie, 2024

Aflată în stadiul terminal cu cancer, vedeta serialului „Beverly Hills 90210” își acuză soțul că tărăgănează divorțul cu un scop foarte precis.

Shannen Doherty divorțează de soțul Kurt Iswarienko, Getty (2) jpg

Actrița Shannen Doherty l-a criticat pe soțul ei, fotograful Kurt Iswarienko, într-un nou proces, acuzându-l că prelungește divorțul în speranța că ea moare prima.

Într-un dosar obținut de Fox News Digital, Doherty susține că Iswarienko încearcă să evite să îi plătească pensia alimentară, prin faptul că trage de timp când vine vorba de soluționarea divorțului.

„Pur și simplu nu este corect ca lui Kurt să i se permită să ne prelungească divorțul în speranța că voi muri înainte ca el să fie obligat să-mi plătească, în timp ce el continuă să-și trăiască viața și să se sustragă de la responsabilitățile pe care le are față de soția sa muribundă de mai bine de 11 ani", a scris starul din „Charmed”.

Shannen Doherty, care a fost diagnosticată inițial cu cancer la sân în 2015, înainte de a intra în remisie, a dezvăluit în 2020 că maladia a recidivat, ajungând în stadiul 4. De atunci, cancerul s-a răspândit la creier. În aprilie, ea a împărtășit o actualizare sfâșietoare a situației sale în podcastul ei, „Let's Be Raw”, dezvăluind că a făcut aranjamente în cazul în care ea va muri înaintea mamei ei.

În noua înregistrare în instanță, actrița îl acuză, de asemenea, pe Kurt Iswarienko de cheltuieli extravagante, în timp ce veniturile sale s-au redus în ultimul an din cauza costurilor sale medicale. Ea a mai spus că își va pierde asigurarea de sănătate Screen Actors Guild, din cauza incapacității de a lucra.

„Kurt a folosit avionul, cheltuind mii de dolari la SPA-uri medicale, magazine de bijuterii, Gucci și pe zboruri... în timp ce susține că nu are fonduri suficiente cu care să mă întrețină", se arată în dosar.

În dosar se menționează că Doherty solicită de la Iswarienko o pensie alimentară de 15.434 de dolari pe lună. Ca răspuns, avocata lui a negat afirmațiile făcute de Doherty, spunând că fotograful a oferit o înțelegere în octombrie 2023, dar Doherty a refuzat-o.

„Kurt nu 'așteaptă pur și simplu ca Shannen să moară'”, a declarat avocata Katherine Heersema, potrivit „People”. „El vrea ce e mai bun pentru Shannen și vrea ca amândoi să poată lăsa acest caz în urmă și să meargă mai departe".

Shannen Doherty a susținut că motivul pentru care a refuzat oferta de înțelegere anterioară a fost pentru că termenii „ocoleau problemele legate de lucrările lui din timpul căsătoriei" și „capacitatea sa de câștig".

FOTO: Getty Images, Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Daniel Nuta jpg
FotoJet Barbie jpg
Mirela Retegan in Thassos in Grecia   Facebook 2024 jpg
FotoJet Ines jpg
Nicole Kidman si Sunday Rose foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez, Profimedia (9) jpg
Britney Spears, Profimedia (2) jpg
Cate Blanchett si fiul ei, Dahiell John Upton   GettyImages 1491761877 jpg
Maria Dragomiroiu în verde (1) jpg
Nicole Kidman la premiera The Expats, Getty Images (5) jpg
Loredana Boboc, Larisa Iordache, Bogdan Jianu, Catalina Ponor, Elisabeta Lipa, Monica Rosu la botezul lui Victor   Instagram png
Hailey Bieber, o gravida sexy   Profimedia jpg
Jennifer Lopez la Paris   Instagram  (1) jpg
Christina Aguilera colaj Getty Images jpg
Corina Caragea foto Pro TV Dechidere SSS06076  update (1) jpg
TĂTUȚU` jpg
Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg