Richard Gere a adus ├«n patul lui ┼či o Prin┼úes─â. Detalii ne┼čtiute despre rela┼úia faimosului actor

21 octombrie, 2020
1 gere2 jpg jpeg

Diane von F├╝rstenberg a dus o via┼ú─â destul de spectaculoas─â. Creatoarea de mod─â s-a n─âscut ├«n Belgia ┼či a fost cunoscut─â anterior sub numele de Prin┼úesa Diane von F├╝rstenberg, iar asta pentru c─â a fost c─âs─âtorit─â cu un Prin┼ú german timp de 14 ani, ├«n ciuda originii sale umile.

Diane ┼či primul ei so┼ú, prin┼úul Egon von F├╝rstenberg, au avut doi copii, prin┼úul Alexander ┼či prin┼úesa Tatiana. C─âs─âtoria cuplului s-a ├«ncheiat oficial ├«n 1983, dup─â c├ó┼úiva ani de la desp─âr┼úire.

În 2001, Diane a ajuns la altar cu magnatul media Barry Diller. Cu toate acestea, cel mai incitant moment din viaţa ei amoroasă s-a petrecut între cele două mariaje. În acea perioadă, Diane a ajuns în braţele lui Richard Gere.

stanga
dreapta
3 gere9 jpg jpeg
1 gere2 jpg jpeg

Povestea lor amoroas─â a fost men┼úionat─â ┼či ├«n memoriile sale din 2015  ÔÇťThe Woman I Wanted to beÔÇŁ unde explic─â c─â agentul lui Gere credea c─â rela┼úia lor nu reprezint─â o mi┼čcare bun─â pentru el.

Richard Gere are o întreagă listă cu iubite celebre.

Nu este o surpriz─â c─â actorul a ie┼čit cu o fost─â prin┼úes─â german─â. Ast─âzi, Gere are o c─âsnicie fericit─â cu Alejandra Silva, dar, ├«nainte de aceasta, pove┼čtile romantice pe care le-a avut au ┼úinut prima pagin─â a ziarelor.

Prima so┼úie a lui Richard a fost Cindy Crawford, iar c─âs─âtoria lor a durat doar 4 ani. Ulterior, actorul a bifat un mariaj cu actri┼úa Carey Lowell. Fiul lor s-a n─âscut ├«n 2000, dar cei doi s-au desp─âr┼úit ├«n 2013, dup─â 11 ani de la c─âs─âtorie. Se zvone┼čte c─â actorul s-ar fi ├«nt├ólnit ┼či cu Kim Basinger, Barbra Streisand, dar ┼či cu partenera sa din Pretty Woman, nimeni alta dec├ót Julia Roberts.