Richard Gere a devenit, din nou, tată. Actorul şi soţia lui, Alejandra Silva, au ţinut totul secret

22 aprilie, 2020
1 profimedia 0300905871 jpg jpeg

La finalul lui 2019, toată lumea se întreba unde au dispărut cei doi şi de ce viaţa lor socială nu mai există. Şi deşi anul trecut, în februarie, îl primeau în viaţa lor pe primul fiu, Alexander, iată că într-un timp atât de scurt au devenit, din nou, părinţi de băiat.

Atât Gere, în vârstă de 70 de ani, cât şi tânăra lui soţie în vârstă de 36 mai au copii din fostele relaţii. Protagonistul Pretty Woman este tatăl lui Homer James Jigme, de 19 ani, făcut cu Carey Lowell, iar soţia lui mai are un fiu de şapte ani, Albert, rezultat din căsătoria cu omul de afaceri Govind Friedland. Povestea lor de dragoste autentică se completează cu o activitate în tandem extrem de întâlnită în rândul vedetelor - actele caritabile şi acţiunile sociale. "Mă simt ca într-un basm, sunt cea mai norocoasă femeie din lume! Povestea noastră de dragoste este cel mai dulce, cel mai romantic şi perfect vis pe care l-am avut vreodată", a declarat Alejandra, emoţionată, pentru revista spaniolă Hola!, atunci când a devenit soţia actorului. "Nu există zi în care Richard să nu menţioneze cât de importantă sunt pentru el ... Este cel mai umil, sensibil, afectuos, atent, amuzant, generos om pe care l-am cunoscut vreodată", a spus Alejandra, care pare să-şi venereze, la rândul ei, partenerul.

3 profimedia 0430430929 jpg jpeg

Viaţa Alejandrei Silva s-a schimbat pentru totdeauna în primăvara anului 2015. Într-o zi de iunie a acelui an, paparazzii au surprins-o împreună cu actorul american Richard Gere la Festivalul de Film din Taormina. Imaginea a făcut înconjurul lumii şi cei doi au ajuns să confirme ceea ce era, până atunci, un secret: spanioloaica îl cucerise definitiv pe Don Juan de Hollywood încă din 2014 şi au ţinut relaţia secret. Peste noapte, Silva a devenit cea mai “vânată” femeie din Spania şi s-a transformat într-un personaj omniprezent în viaţa socială a Madridului: covoare roşii, petreceri, premiere de film, de fiecare dată ţinându-se de mână cu noua ei cucerire celebră.

După nunta ce a avut loc în mai 2018, cei doi au început să rărească apariţiile publice, descoperindu-se, mai târziu, că aveau un motiv întemeiat: în septembrie au dezvăluit faptul că aşteaptă primul copil împreună. Alejandra se alătura, astfel, unei noi tendinţe în rândul celebrităţilor, aceea de a-şi păstra secrete sarcinile. Anna Kournikova Iglesias, Blake Lively, Anne Hathaway  etc... sunt doar o parte dintre vedetele care s-au retras în conacele lor în timpul celor nouă luni de sarcină, pentru a-şi proteja intimitatea lor şi pe cea a bebeluşilor.

Alejandra si Gere i-au oferit un frate micuţului Alehandro
Alejandra si Gere i-au oferit un frate micuţului Alehandro

Ultima dată când Silva a publicat o fotografie pe reţelele de socializare a fost de Crăciun, de la ferma din Pound Ridge, New York, unde cei doi locuiesc. Apoi le-a arătat urmăritorilor săi o imagine frumoasă, bucolică a moşiei acoperite cu zăpadă şi, câteva zile mai târziu, alta cu bradul de Crăciun. Darul său urma să sosească: un nou fiu cu Richard Gere.

Albert este fiul Alejandrei din prima căsătorie, dar pe care îl creşte împreună cu actorul american.
Albert este fiul Alejandrei din prima căsătorie, dar pe care îl creşte împreună cu actorul american.

Actorul, ajuns acum la vârsta de 70 de ani, trăieşte o poveste de dragoste neaşteptată, după cum declara chiar el: "Sunt cel mai fericit bărbat din univers, cum nu aş putea nu fiu?! Sunt căsătorit cu o femeie frumoasă, inteligentă, sensibilă, determinată să ajute oamenii, să se distreze ... Alejandra este o mamă grozavă, are atingerea unui înger ... şi este şi de origine spaniolă! Ţara regilor şi a reginelor, ţara lui Cervantes şi a lui Buñuel ... incredibil, nu!? ", a mărturisit actorul în această zi specială în care au fost înconjuraţi de familie şi prieteni. Aejandra, de asemenea, nu s-a lăsat mai prejos şi a spus numai cuvinte de laudă pentru soţul ei: „Eu mor de dragoste ... în fiecare dimineaţă mă întreabă ce m-ar face fericită astăzi? ”Recente pe Ok! Magazine

Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg