Richard Gere, apariție de senzație alături de tinerica sa soție. Alejandra Silva arată spectaculos

15 aprilie, 2024

Ieșire rară a cuplului Richard Gere - Alejandra Silva. Cei doi au strălucit pe covorul roșu la un eveniment caritabil.

Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg

Alejandra și Richard Gere au participat la Gala City Harvest 2024, care s-a ținut la Cipriani, în New York. Cuplul lor este o prezență rară la evenimente și au o preferință clară: cele de caritate.

Starul din ”Frumușica” și Alejandra Silva, care s-au căsătorit în secret în 2018, și-au lăsat copiii acasă pentru întâlnirea sofisticată din mijlocul săptămânii trecute, în timp ce au pozat alături de John Legend și soția sa, Chrissy Teigen. Actorul din ”Pretty Woman” acum în vârstă de 74 de ani a fost foarte elegant într-un costum made-to-measure bleumarin, cu o tentă lejeră, doar cămașă bleu, care neavând cravată, era descheiată la primul nasture. La fel de ravisantă a fost și  Alejandra Silva, cu o splendidă rochie neagră, voluminoasă în partea de jos și cu bretele care îi dezvăluiau brațele fine.

Așa cum se observă din imagini, Richard Gere este la fel de îndrăgostit ca la început și într-o continuă contemplare la adresa soției sale tinerele, în vârstă de doar 41 de ani.

Gere și Silva, care și-au sărbătorit recent cea de-a șasea aniversare de la nuntă, au ținut cea mai mare parte a căsniciei lor departe de ochii publicului. De asemenea, ei împărtășesc rareori imagini alături de copiii lor, Alexander, în vârstă de 5 ani, și un copil de 4 ani al cărui nume nu a fost dezvăluit.

Amândoi mai au copii din mariajele anterioare: Gere are un fiu în vârstă de 24 de ani, Homer, cu a doua soție, Carey Cowell, iar Silva, care este fiica lui Ignacio Silva, un om de afaceri cunoscut și fostul vicepreședinte al clubului de fotbal Real Madrid, are un fiu de 11 ani, Albert, cu primul soț, Govind Friedland.

”Cum să nu fiu fericit?“, își evidenția actorul binecuvântările din viaţa sa, după ce a cunoscut-o pe Alejandra: „Sunt însurat cu o femeie care meditează, e vegetariană, o mamă grozavă (...) şi găteşte minunat, face cele mai bune salate din lume!“ Cu siguranţă că cea de-a treia doamnă Gere are mai multe de oferit decât nişte salate frumos ornate, de-a reuşit să-l convingă pe fostul Don Juan de Hollywood că mariajul şi paternitatea – testate, de altfel, de el în trecut – îşi păstrează intact farmecul şi la cea de-a treia vârstă! Totuşi, nu-i prima dată când vedeta din American Gigolo (1980) îşi exprimă încântarea cu privire la însurătoare, considerând, în 1993, că nunta cu Cindy Crawford a fost „cea mai bună decizie din viaţa mea“.

Foto: Profimedia și GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg