Richard Gere, la 72 de ani, îndrăgostit ca un adolescent de soția în vârstă de 39 de ani

16 august, 2022
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg

Actorul septuagenar nu se sfiește să-și arate public iubirea și afecțiunea pentru tinerica sa soție, Alejandra Silva.

Cei doi au participat la Gala Starlite Porcelanosa duminică la Marbella, în Spania și au fost superbi la eveniment: Richard Gere, un gentleman veritabil, la costum și papion, iar soția sa a făcut senzație cu o rochie galbenă, în ton cu părul său auriu, pe care l-a coafat în bucle largi.

Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania (11) jpg

Nu au făcut economie la gesturile tandre, s-au ținut de mână, au pozat tandru, îmbrățișați, în timp ce Gere a sărutat-o plin de iubire pe covorul roșu.

Cuplul a făcut deliciul fotografilor prezenți la eveniment. Alejandra Silva și Richard Gere par mai îndrăgostiți ca niciodată. Gala vine după ce soții au petrecut o vacanță relaxantă în Ibiza, alături de cei doi fii ai lor.

S-au căsătorit în urmă cu patru ani și locuiesc la New York. Amândoi mai au copii din mariajele anterioare: Gere are un fiu în vârstă de 22 de ani, Homer, cu a doua soție, Carey Cowell, iar Silva, care este fiica lui Ignacio Silva, un om de afaceri cunoscut și fostul vicepreședinte al clubului de fotbal Real Madrid, are un fiu de 9 ani, Albert, cu primul soț, Govind Friedland.

”Cum să nu fiu fericit?“, își evidenția actorul binecuvântările din viaţa sa, după ce a cunoscut-o pe Alejandra: „Sunt însurat cu o femeie care meditează, e vegetariană, o mamă grozavă (...) şi găteşte minunat, face cele mai bune salate din lume!“ Cu siguranţă că cea de-a treia doamnă Gere are mai multe de oferit decât nişte salate frumos ornate, de-a reuşit să-l convingă pe fostul Don Juan de Hollywood că mariajul şi paternitatea – testate, de altfel, de el în trecut – îşi păstrează intact farmecul şi la cea de-a treia vârstă! Totuşi, nu-i prima dată când vedeta din American Gigolo (1980) îşi exprimă încântarea cu privire la însurătoare, considerând, în 1993, că nunta cu Cindy Crawford a fost „cea mai bună decizie din viaţa mea“.

La super gala din weekend, au mai participat vedete ca Antonio Banderas și iubita Nicole Kimpel, supermodelul argentinian Carla Pereyra sau Andrea Bocelli și soția sa Veronica Berti.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg