Richard Madden, misteriosul Bodyguard. Actorul s-a iubit cu femei, dar şi cu bărbaţi

19 iulie, 2020
2 actor1 jpg jpeg

A trecut în viteză de la rolul din Game of Thrones la cel din Bodyguard, însă adevăratul carusel în care s-a suit îl reprezintă viaţa personală.

Născut în Scoţia, Richard (34) a ajuns să cucerească inimile feme­ilor din întreaga lume, ba chiar şi pe cele ale criticilor, primind un Glob de Aur pentru interpretarea din serialul Bodyguard, difuzat de Netflix. Dar aşa cum se întâmplă de obicei la Hollywood, faima devine direct proporţională cu bârfa, iar secretele de alcov nu au întârziat să apară nici în cazul lui.

În august 2017, Madden era surprins în Ibiza, sărutându-se cu actriţa britanică Ellie Bamber, dar în august 2019 plecau pe drumuri separate. La vremea aceea, presa relata fap­tul că cei doi se certau foarte des şi au încer­cat chiar şi terapie de cuplu, dar nu au mai putut repara nimic. Aceasta a fost, se pare, cea mai lungă relaţie publică pe care actorul a avut-o cu... o fe­meie. Spunem asta, pentru că, aşa cum se întâmplă mai mereu în vieţile celebrităţilor, totul este surprinzător. Aşadar, pe lista lui amoroasă sunt şi alte vede­te, care n-au trecut, însă, testul timpului.

Cam în aceeaşi perioadă în care primea ro­lul Robb Stark din Game of Thrones, el avea să se cupleze cu atriţa din Doctor Who, Jenna Coleman. După mai multe încercări de reîmpăcare, cei doi şi-au spus „Adio!“ în 2015. Un an mai târziu, Richard era văzut cu Laura Whitmore, actriţă şi prezentatoare de origine irlandeză, de care s-a despărţit după câteva luni... pline de scântei. O altă relaţie pasa­geră a fost şi cea cu modelul britanic Suki Waterhouse.

Însă toate aceste relaţii enu­merate şi desfăşurate pe o pe­rioadă scurtă de timp nu fac decât să demonstreze că actorul este indecis în amor. Sau cel puţin în ceea ce priveşte relaţiile heterosexuale. Iar ceea ce a venit să confirme sexualitatea lui incertă au fost fotografiile surprinse de pa­parazzi, care îl arată în ipostaze cât se poate de apropiate alături de actorul Brandon Flynn, nimeni altul decât fostul iubit al cântăreţului Sam Smith. Cei doi au locuit o perioadă îm­preună în L.A., dar despărţirea de la finalul anului trecut a fost destul de urâtă, Brandon solicitând, ulterior, echipei Versace să nu îl invite pe Richard la niciun eveniment la care el ia parte.

Şi cum izolarea a schimbat vieţile multora, nici vedeta din Bodyguard nu a putut duce lu­nile acestea singur. El a închiriat casa Emiliei Clarke, colega lui din Game of Thrones, şi se pare că şi-a petrecut perioada de pandemie alături de Froy Gutierrez, un actor în vârstă de 22 de ani. Cei doi plătesc o chirie de 20.000 $ pe lună şi locuiesc în Los Angeles.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate