Richie Sambora nu regretă că a părăsit trupa Bon Jovi după 30 de ani de succes: "A renunţat la scenă ca să fie tată cu normă întreagă"

10 octombrie, 2020
9 goooooooooooooooooooooooooood jpg jpeg

Fostul chitarist al trupei Bon Jovi şi-a pus familia pe primul loc în 2013, când a renunţat să mai urce pe scenă cu restul trupei Bon Jovi.

Sambora fusese una dintre figurile principale ale formaţiei timp de trei decenii, alături de liderul Jon Bon Jovi, însă fostul chitarist nu regretă că a renunţat la muzică pentru a petrece mai mult timp cu fiica sa, Ava, pe care o are cu fosta soţie, actriţa Heather Locklear.

familia jpg jpeg

“Richie a sacrificat multe pentru fiica sa, care era destul de mică atunci şi avea mare nevoie de el. Iar fostul star rock e foarte mândru de Ava, care de-abia a împlinit 23 de ani de curând”, declară un apropiat de-ai lui Sambora pentru People. Ava a absolvit cu brio Loyola Marymount University în luna mai a acestui an şi acum face nişte studii postuniversitare.

Ava, şi frumoasă, şi deşteaptă

zzzzz jpg jpeg

“A fost ziua ei de naştere recent şi Ava şi-a aniversat-o cu familia. A fost o decizie bună ca Richie să renunţe la scenă pentru a fi tată cu normă întreagă. Până la urmă, el suferea enorm când era în turnee atât de mult şi nu prea apuca să-şi vadă fiica. Richie nu are niciun regret că a renunţat la trupă”, a adăugat sursa respectivă.

Scarificiul lui Sambora

„Sambora s-a bucurat enorm că a reuşit să-şi conducă chiar el fiica în prima zi de liceu şi la petrecerile avute cu prietenii ei. Aceşti ultimi şapte ani au fost cei mai satisfăcători din viaţa lui. Au călătorit împreună prin lume şi s-au distrat de minune. N-ar renunţa la aşa ceva pentru nimic în lume.”

tot ei doi jpg jpeg

După ce a absolvit LMU, Ava şi-a împărţit timpul între mama şi tatăl ei, începând, în această toamnă, învăţâmântul postuniversitar.

cu jon jpg jpeg

„Mai ales acum, când Heather face şi ea foarte bine şi a reuşit să renunţe la dependenţele ei, cei trei simt că au primit o a doua şansă la o viaţă bună şi frumoasă. Ava şi-a petrecut ziua de naştere cu tatăl ei, acasă şi tot de acasă face ea acum şi studiile postuniversitare online, aşadar tatăl şi fiica sunt nedespărţiţi”, dezvăluie amicul lui Richie.

profimedia 0228097866 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Vincent Cassel (2) jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg