Ricky Martin, dezvăluire rară legată de fiica sa în vârstă de 5 ani: ”Am știut dintotdeauna...”

3 aprilie, 2024

Ricky Martin vorbește deschis despre cariera sa de succes, dar și despre viața de familie. Cântărețul portorican a dezvălui noutăți legate de copiii săi.

Ricky Martin 2024, GettyImages (2) jpg

Mai mult, a subliniat cât este de mândru de copiii săi, considerând că a făcut o treabă incredibilă crescându-i și educându-i împreună cu fostul său soț Jwan Yosef. Cei doi acum practică acel concept modern denumit ”co-parenting”.

În timpul discuției sale purtate cu Zoe Saldana pentru publicația Interview, artistul a oferit câteva informații despre viața sa privată.

Zoe Saldana l-a întrebat dacă paternitatea a schimbat modul în care își gestionează muzica și cariera. Cu această ocazie, Ricky Martin a oferit o informație interesantă: a dezvăluit că profesia lui a influențat-o pe fiica sa, Lucia, în vârstă de 5 ani.

„Am o fiică, Lucia, are doar 5 ani și am dus-o săptămâna trecută la pediatru. Când doctorul a întrebat-o ce vrea să se facă atunci când va fi mare, Lucia a răspuns fără ezitare: „Vreau să fiu cântăreață”, a detaliat Ricky Martin, admițând că a fost surprins plăcut de răspunsul ei.

”Îmi sărea inima din piept de bucurie, întrucât eu întotdeauna am spus că are aere de vedetă”, a mai declarat portoricanul. ”Și fostul meu soț crede la fel”, a mai dezvăluit artistul. El a făcut și o mărturisire emoționantă: ”Nimeni nu știe asta, dar când s-au născut gemenii, am scris un cântec intitulat „The Best Thing About Me Is You”. Voi sunteți ce mai bun lucru din mine. Le este dedicat copiilor”, a mai spus Martin, care a divorțat amiabil de artistul plastic Jwan Yosef.

În timpul interviului, Ricky Martin a mai spus că este recunoscător pentru cariera sa și pentru noul capitol al vieții sale, după ce a jucat în serialul Apple TV „Palm Royale”.

„Îmi este bine. Sunt într-o etapă bună a vieții, debordez de energie, optimism și recunoștință deplină. Nu mă pot plânge. Desigur, este plin de suișuri și coborâșuri, pentru că așa este viața, dar mă concentrez pe lumină, pe speranță și ochii mei sunt larg deschiși așteptând toate lecțiile care urmează.”, a mărturisit artistul, cu multă înțelepciune.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg