Ricky Martin, dezvăluire rară legată de fiica sa în vârstă de 5 ani: ”Am știut dintotdeauna...”

3 aprilie, 2024

Ricky Martin vorbește deschis despre cariera sa de succes, dar și despre viața de familie. Cântărețul portorican a dezvălui noutăți legate de copiii săi.

Ricky Martin 2024, GettyImages (2) jpg

Mai mult, a subliniat cât este de mândru de copiii săi, considerând că a făcut o treabă incredibilă crescându-i și educându-i împreună cu fostul său soț Jwan Yosef. Cei doi acum practică acel concept modern denumit ”co-parenting”.

În timpul discuției sale purtate cu Zoe Saldana pentru publicația Interview, artistul a oferit câteva informații despre viața sa privată.

Zoe Saldana l-a întrebat dacă paternitatea a schimbat modul în care își gestionează muzica și cariera. Cu această ocazie, Ricky Martin a oferit o informație interesantă: a dezvăluit că profesia lui a influențat-o pe fiica sa, Lucia, în vârstă de 5 ani.

„Am o fiică, Lucia, are doar 5 ani și am dus-o săptămâna trecută la pediatru. Când doctorul a întrebat-o ce vrea să se facă atunci când va fi mare, Lucia a răspuns fără ezitare: „Vreau să fiu cântăreață”, a detaliat Ricky Martin, admițând că a fost surprins plăcut de răspunsul ei.

”Îmi sărea inima din piept de bucurie, întrucât eu întotdeauna am spus că are aere de vedetă”, a mai declarat portoricanul. ”Și fostul meu soț crede la fel”, a mai dezvăluit artistul. El a făcut și o mărturisire emoționantă: ”Nimeni nu știe asta, dar când s-au născut gemenii, am scris un cântec intitulat „The Best Thing About Me Is You”. Voi sunteți ce mai bun lucru din mine. Le este dedicat copiilor”, a mai spus Martin, care a divorțat amiabil de artistul plastic Jwan Yosef.

În timpul interviului, Ricky Martin a mai spus că este recunoscător pentru cariera sa și pentru noul capitol al vieții sale, după ce a jucat în serialul Apple TV „Palm Royale”.

„Îmi este bine. Sunt într-o etapă bună a vieții, debordez de energie, optimism și recunoștință deplină. Nu mă pot plânge. Desigur, este plin de suișuri și coborâșuri, pentru că așa este viața, dar mă concentrez pe lumină, pe speranță și ochii mei sunt larg deschiși așteptând toate lecțiile care urmează.”, a mărturisit artistul, cu multă înțelepciune.

Foto: GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Livia Graur și fiica sa, Renata, pe podiumul de modă la Soirees de la Mode de Alin Gălățescu   FOTO Remus Nicolaescu (1) jpg
Regele Juan Carlos, Regina Sofia, amanta Corinna Larsen   Profimedia jpg
poza Dan Bălan jpg
Gwen Stefani și Blake Shelton, GettyImages (2) jpg