Ricky Martin îşi doreşte şi o fetiţă!

23 septembrie, 2016
99 898924 000019 jpeg

Este fericitul tată a unei perechi de gemeni, în vârstă de opt ani, venită pe lume graţie unei mame surogat. Cu toate acestea, celebrul artist a declarat că viaţa lui ar fi cu mult mai fericită dacă şi o fetiţă i-ar spune ”tată”.

Ricky Martin este tatăl a doi băieţi în vârstă de opt ani

Joi, Ricky Martin i-a acordat un interviu Lindei Robinson despre viaţa lui privată, vorbindu-i, fără perdea, despre fericirea pe care o simte alături de copiii lui, dar şi despre faptul că e criticat că nu le oferă stabilitate.

Acesta a mărturist că Matteo şi Valentino, cei doi băieţi ai lui, îl urmează peste tot în lume, dat fiind faptul că artistul este solicitat pentru a concerta în toate colţurile lumii. Ricky a declarat că metoda lui a fost criticată de mulţi părinţi, dar că el este de părere că fiilor lui le este cel mai bine alături de el: ”Mulţi oameni îmi spun că au nevoie de stabilitate în viaţa lor, însă ei au, de fapt, nevoie de mine. Asta este viaţa lor normală. Şi eu am avut parte de acelaşi sprijin din partea părinţilor mei şi chiar mi-a priit”, a declarat, sincer, acesta.

La puţin timp, Linda l-a întrebat dacă nu cumva îşi doreşte mai mulţi copii. La fel de sincer, Ricky a recunoscut că i-ar plăcea la nebunie să aibă şi o fetiţă, la un moment dat.

Ricky şi cei doi băieţi ai lui

Nu a precizat, însă, dacă există vreun demers în acest sens sau că aşteaptă un moment anume pentru a face acest pas. Aşteptăm, aşadar, veştile bune, căci Ricky este un tată, cu adevărat, implicat şi cool!

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg