Ricky Martin joacă rolul iubitului gay al designerului Gianni Versace. Cum arată în film?

23 august, 2017
ricky martin jpg jpeg

De pe scena muzicală pe platourile de filmare! E drept, nu e prima încercare de acest gen, dar e clar că acest rol, cel al iubitului gay al designerului Gianni Versace, este cel mai solicitant şi, poate, relevant din cariera lui actoricească.

Ricky Martin a luat o pauză de la concerte pentru a se dedica rolului primit în pelicula „The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story”, cel de a intra în pielea lui Antonio D`Amico, iubitul regretatului designer Gianni Versace.

Ricky joacă rolul iubitului lui Gianni Versace

Vorbind despre rolul său, artistul a mărturisit că a luat legătura chiar cu adevăratul Antonio D`Amico pentru a primi indicaţii, şi, de ce nu, binecuvântarea. Totuşi, Ricky spune că acesta s-a arătat revoltat în legătură cu acest film, argumentând că ”nu conţine niciun sâmbure de adevăr”, totul fiind tratat superficial şi-ntr-o lumină falsă.

Ricky Martin şi Edgar Ramirez, în rolurile lui Antonio, respectiv Gianni Versace

Ricky i-a promis, însă, adevăratului Antonio că are de gând să facă tot ce-i stă în putinţă pentru ca povestea să fie cât mai aproape de adevăr şi cât mai iubită. ”O să mă asigur că oamenii se vor îndrăgosti de relaţia ta cu Gianni”, i-a promis acesta în timpul conversaţiei telefonice cu Antonio.

Adevăraţii Gianni şi Antonio

Vorbind şi despre ce l-a convins să accepte acest rol atât de controversat, Ricky Martin a declarat că a vrut ca această poveste de dragoste să fie cunoscută de toţi. ”E o poveste care, din păcate, e plină de nedreptăţi, iar eu sunt aici pentru a pune în lumină cât de regretabil e faptul că am pierdut un asemenea om de valoare (n.r. Gianni Versace).”, a declarat acesta într-un interviu recent.

Citeşte şi Ricky Martin, într-o ipostază demnă de filmele XXX. Penelope Cruz l-a fotografiat!

Amintim că designerul a fost omorât în iunie 1997, pe treptele vilei lui din Miami, de către Andrew Cunanan, care a mai omorât alţi patru oameni. Cunanan (27) s-a sinucis la nouă zile de la trecerea în nefiinţă a lui Gianni Versace.

Serialul ”The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story” va fi lansat în 2018.

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg