Ricky Martin, primele declarații de când și-a anunțat divorțul: ”Copiii mei n-au văzut nicio ceartă”

4 august, 2023

Artistul a ținut să precizeze că ruptura sentimentală intervenise mai demult.

Ricky Martin cu Esther Cañadas, o apropiată a artistului
Ricky Martin cu Esther Cañadas, o apropiată a artistului

În timpul turneului său internațional „Ricky Martin Sinfónico”, Ricky Martin și-a deschis inima și a vorbit despre subiecte personale, cum ar fi anunțul despărțirii sale de partenerul de mult timp, Jwan Yosef, dar și modul în care copiii lui l-au susținut.

Jurnalista Lourdes Collazo de la Telemundo a discutat cu artistul, care a mărturisit că despărțirea sa de Jwan a început înainte de pandemie și a lăsat să se înțeleagă că nu crede că va mai găsi dragostea prea curând.

Ricky Martin (3) jpg

Ricky Martin vorbește despre despărțirea sa pentru prima dată: „Copiii mei nu au văzut niciodată o ceartă între Jwan și mine”

„Când a aflat publicul, trecusem deja printr-un proces de doliu”, a dezvăluit cântărețul „La Mordidita”, care a mărturisit că fractura în relația lor se produsese de ceva vreme, chiar înainte de pandemie.

„Jwan și cu mine vom fi mereu o familie. Avem doi copii pe care îi vom crește împreună, iar aceasta nu este o decizie recentă. Planificăm această situație de mult timp, este pre-pandemie”, a adăugat el.

„Ne uităm unul în ochii celuilalt și zâmbim, ne îmbrățișăm și trecem peste suișuri și coborâșuri împreună, plângem împreună și râdem împreună”, a descris relația cu fostul, dând asigurări că se află în relații excelente.

Atât Jwan, cât și Ricky au avut grijă să nu aibă conflicte în fața copiilor, iar el a dezvăluit că au rezolvat totul prin conversație. „Copiii mei nu au văzut niciodată o ceartă între Jwan și mine”, a spus el.

De aceea o lume întreagă a rămas mută de uimire când cei doi au anunțat că povestea lor se încheie. Au fost atât de discreți, încât nimeni n-ar fi bănuit conflictele reale dintre ei, conflicte inerente care pot apărea în relații, unele devenind insurmontabile.

Aparent, copiii lui Ricky Martin au primit vestea într-un mod foarte matur și au fost interesați realmente dacă tatăl lor este fericit și dacă poate trece OK peste cumpăna sentimentală.

Deși procesul de divorț nu este un eveniment fericit, fostul cuplu a trecut fără probleme  peste această provocare. Chiar glumește și spune că cine nu știe să divorțeze, să apeleze la ei pentru sfaturi. Este minunat că nu și-a pierdut speranța și simțul umorului. „A fost mult mai ușor decât am crezut, dar am făcut-o în timp și cu calm”, a subliniat artistul.

Foto: Instagram, Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg
Jennifer Aniston la SAG Awards GettyImages 2036605826 jpg
Elizabeth Debicki jpg
Vedete care n au apelat la bisturiu FotoJet (10) jpg