Ricky Martin: primul interviu după ce a recunoscut că e homosexual

3 noiembrie, 2010

Starul a făcut pentru prima dată confesiuni la emisiunea lui Oprah Winfrey despre uriaşa schimbare din viaţa sa, petrecută odată cu momentul în care a recunoscut public că este homosexual.

Starul a făcut pentru prima dată confesiuni la emisiunea lui Oprah Winfrey despre uriaşa schimbare din viaţa sa, petrecută odată cu momentul în care a recunoscut public că este homosexual.

Portoricanul de 38 de ani a vorbit şi despre rolul de tată al gemenilor Matteo şi Valentino. „Acum am o relaţie stabilă, iar acest sentiment este extraordinar. Dragostea apare atunci când te aştepţi mai puţin. Eu nici măcar nu căutam asta! Şi tot ce pot să spun este că partenerul meu îmi iubeşte copiii, iar ei îl iubesc pe el. Mai bine de-atât nu se poate”, a spus Martin, care a explicat că dintotdeauna a dorit să-şi întemeieze o familie, mai ales pentru că a avut şi are o legătură profundă cu părinţii săi. Matteo şi Valentino au intrat în viaţa lui în urmă cu doi ani, după ce a apelat la o mamă surogat, pe care nu a fost deloc uşor s-o aleagă. "Ea este o femeie căsătorită, care a dorit să poarte copiii în pântece, iar după naştere să-şi vadă de viaţa ei. Când am întrebat-o de ce vrea să facă asta, mi-a spus: «Pentru că nu mă simt mai aproape de Dumnezeu decât atunci când dăruiesc binecuvântarea unei vieţi noi cuiva care nu poate face asta». I-am spus: «Tu eşti aleasa!»".

Cum le va explica asta lui Matteo şi lui Valentino? "Le voi spune: «V-am dorit atât de mult în viaţa mea, încât aşa s-a întâmplat, cu ajutorul lui Dumnezeu». Le voi zice că fiecare familie e diferită. Eu sunt şi mamă şi tată (...) Şi că ar trebui să fie mândri că sunt parte dintr-o familie modernă."

Artistul i-a mărturisit lui Oprah că a izbucnit în lacrimi şi a plâns minute în şir după ce, în luna martie, şi-a recunoscut public homosexualitatea, printr-un mesaj postat pe site-ul său. S-a simţit „amorţit”, dar „uşurat”. Iar lacrimile erau pentru că devenise în sfârşit liber. Martin i-a mai explicat lui Oprah că a înţeles că trebuie să facă acest pas pentru copiii săi. „Nu mai puteam îndura. Era mult prea dureros (n.r. să ascund asta). Cred că pentru mine copiii sunt pe primul loc. Iar când îi ţineam în braţe, mă gândeam «Îi voi învăţa să mintă?». Atunci mi-am dat seama că trebuie să spun lumii adevărul despre mine”.

Pe numele său din buletin Enrique Martin Morales, starul a povestit că a realizat de timpuriu preferinţa sa pentru bărbaţi, dar ani întregi s-a prefăcut că este altcineva pentru că trăia într-o lume conservatoare, foarte religioasă. „Am simţit asta încă de la 4-5 ani. Era evident că nu trebuia să fie aşa”. Prima dragoste s-a petrecut la 21 de ani, când Ricky a fost pe punctul de-a renunţa la muzică pentru o viaţă în anonimat alături de bărbatul pe care îl iubea. Tot atunci a descoperit secretul şi mama artistului, care l-a înţeles.

Ulterior însă, Martin a crezut că este bisexual, pentru că se simţea atras şi de femei, cu care a şi avut câteva aventuri pasionale. Adâncindu-se şi mai mult în confuzie şi furat de muzică şi de succesul pe care il avea, Ricky ajunsese să se urască. „Eram confuz, pentru că, atunci când eram cu o femeie, totul era perfect, dar de fapt, aşa voiau oamenii să mă vadă, iar eu am crezut că voi putea trăi aşa. Mi s-a şi întâmplat să mă îndrăgostesc de câteva femei. Ele îmi sunt şi azi prietene.”

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg