Ricky Martin și-a agresat fostul iubit? Scandalul care i-ar putea distruge imaginea celebrului artist

4 iulie, 2022
ric3 jpg

Ricky Martin e implicat într-un scandal fără precedent. Un judecător a emis un ordin de restricție împotriva superstarului portorican.

Ordinul a fost semnat vineri, iar autoritățile au vizitat un cartier de lux din orașul Dorado de pe coasta de nord, unde locuiește cântărețul, pentru a-l face să îl respecte, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Axel Valencia, pentru Associated Press. „Până acum, Poliția nu a reușit să-l găsească”, a spus Valencia.

Martin, în vârstă de 50 de ani, a negat acuzațiile într-o declarație emisă prin reprezentanții săi și obținută de The Post. „Acuzațiile împotriva lui Ricky Martin care au dus la un ordin de protecție sunt complet false și fabricate”, se arată în declarație.

ric2 jpg

„Suntem încrezători că atunci când faptele adevărate vor fi dovedite în această chestiune, clientul nostru Ricky Martin va fi pe deplin exonerat”.

Până acum nu se știe cine a cerut ordinul de restricție. Valencia a spus pentru AP că nu poate oferi mai multe detalii, deoarece ordinul a fost depus în conformitate cu legea violenței domestice din Puerto Rico.

Conform El Vocero, un ziar din Puerto Rico, Martin și reclamantul s-au întâlnit timp de șapte luni și s-au despărțit în urmă cu două luni. Reclamantul spune că Martin nu a acceptat despărțirea și a fost văzut dând târcoale casei sale de cel puțin trei ori. „Acesta se teme pentru siguranța lui”, notează El Vocero, citând documentul. 

ric1 jpg

 Valencia spune că Martin nu are voie să contacteze persoana care a cerut ordinul și că un judecător va stabili ulterior, în cadrul unei audieri, dacă acesta ar trebui să rămână în vigoare sau să fie anulat. El a adăugat că, de obicei, ordinele de restricție sunt implementate timp de cel puțin o lună. Valencia a remarcat că persoana care a cerut ordinul de restricție nu a contactat Poliția, ceea ce ar fi implicat ca procurorii să stabilească dacă există suficiente probe pentru a formula acele acuzații. Astfel. solicitarea a ajuns direct la instanță.

Povestea este cu atât mai ciudată cu cât Ricky Martin este căsătorit de șase ani cu Jwan Yosef.Recente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg