Ricky Martin şi Jwan Yosef, doi ani de iubire pătimaşă. Cum a început povestea dintre ei

26 februarie, 2020
1 ric2 jpg jpeg

Ricky Martin şi-a cunoscut actualul soţ prin intermediul reţelelor de socializare. Faimosul artist şi pictorul Jwan Yosef au bifat doi ani de căsnicie.

Ricky Martin şi-a început cariera cu trupa „Menudo” în urmă cu mai bine de trei decenii, iar în 1998 primea premiul Grammy pentru cea mai bună interpretare pop latină a piesei „Come back”. Avea succes, era atrăgător, iar presa îl asocia cu diverse frumuseţi, dar în public nu era niciodată văzut cu o iubită sau cu un iubit.

Cântăreţul şi-a ascuns homosexualitatea ani de zile, dar în 2010 a făcut mărturisirea pe site-ul său. „Aceşti ani de reflecţie m-au făcut mai puternic şi mi-au reamintit că acceptarea trebuie să vină din interior şi că acest tip de adevăr îmi oferă puterea de a obţine emoţii despre care nici măcar nu ştiam că există”, a spus Ricky Martin la vremea aceea.

Admiratorii au fost şocaţi, dar pentru el a fost o mare uşurare, asta pentru că avea imaginea unui seducător latin, cu multe femei la activ.  El a dezvăluit presei că în adolescenţă îi hărţuia pe cei despre care aflase că sunt diferiţi, deoarece se lupta cu propria identitate. „Mă uit în urmă şi îmi dau seama că intimidam pesoanele gay”, povestea el.

ric jpg jpeg

Artistul a spus că l-a cunoscut pe actualul său soţ, Jwan Yosef, pe Instagram şi că aşa au ajuns să se apropie. El a adăugat că timp de şase luni şi-au trimis mesaje în care vorbeau despre lucrări de artă scumpe.

„Sunt un colecţionar de artă, iar el este un artist. Am povestit timp de şase luni, dar fără să îi aud vocea”, a spus Ricky.

Solistul a zburat apoi la Londra şi l-a întâlnit pe Yosef. S-au logodit în 2016 şi s-au căsătorit un an mai târziu. Cei doi şi-au unit destinele, dar au decis să facă asta în secret. Publicul a aflat însă întâmplător despre mariaj.

“Am făcut schimb de jurăminte şi am semnat toate actele de care aveam nevoie", a spus artistul, care a mărturisit că există şi un contract prenupţial. Cei doi cresc astăzi patru copii. În 2018, au devenit părinţii unei fetiţe, Lucia Martin-Yosef, care s-a născut cu ajutorul unei mame surogat, iar anul trecut, pe 29 octombrie, cuplul l-a întâmpinat pe cel de-al patrulea urmaş, Renn Martin-Yosef.

Ricky îi mai are pe gemenii Matteo şi Valentino cu fostul său partener, Carlos Gonzalez Abella. Băieţii s-au născut în august 2008, cu o mamă surogat.

După ce această dragoste s-a destrămat, Martin şi-a găsit fericirea alături de Yosef. Cuplul a sărbătorit luna trecută doi ani de la căsătorie. Cântăreaţul spune că vede altfel viaţa de când a devenit tată şi că adoră să aibă o familie numeroasă.Recente pe Ok! Magazine

Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg