Ricky Martin şi noul iubit sexy, la prima apariţie oficială pe covorul roşu!

20 aprilie, 2016
ricky si yosuf jpeg

Odată cu gala amFAR Inspiration din Sao Paolo, din Brazilia, Ricky Martin a venit acompaniat de noul său iubit, Jwan Yosef, şi a atras toate privirile!

Fac o pereche frumoasă, ce credeţi?

Şi are toate motivele. La 44 de ani, focosul cântăreţ are un iubit pe măsură, la fel de sexy, cu care are o relaţie serioasă şi cu care se mândreşte pe covorul roşu. Este prima apariţie oficială de cuplu pentru ei, nesfiindu-se să împărtăşească momente de tandreţe chiar în faţa fotografilor. S-au ţinut de mână şi s-au lăsat pozaţi pe covorul roşu, dar au şi postat de la eveniment cadre cu ei pe Instagram. Îmbrăcaţi impecabil în smoching, Ricky Martin şi Jwan Yosef chiar fac o pereche reuşită şi sexy, iar diferenţa de vârstă între cântăreţ şi noul său iubit, de origine siriană şi mai tânăr cu 12 ani, nici că s-ar vedea.

Jwan este un artist care locuieşte în Londra, deşi e sirian crescut în Suedia!

Deşi confirmarea oficială a sosit abia acum, cei doi îndrăgostiţi au mai sugerat că se întâlnesc şi prin postările lor pe social media şi vacanţele exotice petrecute împreună în Tokyo şi Malibu.

Ricky Martin şi Jwan Yosef formează cel mai hot cuplu gay din monden!

Ricky a recunoscut public că este gay abia în 2010 şi a avut o relaţie cu Carlos Gonzalez-Abella timp de 3 ani. O altă cucerire ar fi fost înotătorul australian Ian Thorpe. Deşi nu a mers, artistul latino – care este tatăl gemenilor Matteo şi Valentino, în vârstă de 7 ani – a rămas un optimist, fiind gata oricând să iubească. Iată că aşa s-a şi întâmplat!Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg