Rihanna & Leo DiCaprio, noul power couple al anului! Retrospectiva întâlnirilor lor secrete

23 martie, 2015
riri si leo in 2008 sau 2009 jpeg

Rihanna şi Leo DiCaprio, noul cuplu din „lumea bună“? Ce curios de rând fascinat de glamourul hollywoodian nu ar dori să creadă într-o combinaţie de forţe atât de exotică? O mulatră seducătoare devenită icon şi veşnicul celibatar neîmblânzit, câştigătorul nenumit al atâtor Oscaruri?

Rihanna şi Leo DiCaprio, noul cuplu din „lumea bună“? Ce curios de rând fascinat de glamourul hollywoodian nu ar dori să creadă într-o combinaţie de forţe atât de exotică? O mulatră seducătoare devenită icon şi veşnicul celibatar neîmblânzit, câştigătorul nenumit al atâtor Oscaruri?

O prinţesă veşnic rănită de bad boys se lasă pas cu pas impresionată de marele prinţ moştenitor al regatului hollywoodian, care mai are de trecut prin nişte încercări oscariene pentru a deveni rege. Însă cum banii n-aduc fericirea, până atunci, cei doi ar prefera o dragoste cu năbădăi, cel puţin în mintea visătorilor care cred în coincidenţele întâlnirilor suspecte ale celor doi. Minţile analitice au preferat, totuşi, să citească printre rânduri şi să prezinte, factual, cât poate această poveste să devină realitate. Până la urmă, vorbim de o frumuseţe apetisantă din exoticul Barbados, cu o pasiune bolnăvicioasă pentru rapperi şi, ca o fashionistă veritabilă ce este, pentru ţinute şocant de provocatoare, şi de un „Peter Pan“ care n-are alte anturaje decât supermodele de 20 şi ceva de ani, cu care petrece pe iaht în vacanţe luxuriante. Aşa, ca-ntre prieteni!

Cântărind coincidenţele care i-au adus împreună pe aceşti doi mari piloni ai industriilor – muzicală şi cinematografică – în aceeaşi încăpere şi, poate, în acelaşi „California King Bed“, ca s-o parafrazăm pe badgirl Riri, să vedem spre ce înclină balanţa în cazul acestui power couple: realitate sau ficţiune.

Petrecerea de Anul Nou din St. Barts – 31 decembrie 2014

Ce s-a zvonit - Că are o afinitate profundă pentru această insulă caribiană ştiam, însă multiple surse au sărit să descrie o petrecere decadentă pentru „lupul de pe Wall Street“, care şi-ar fi invitat „haita“ de supermodele topite după el să petreacă împreună pe iaht şi pe o plajă privată, închirată de star. Iar noaptea dintre ani Leo ar fi petrecut-o în La Plage Club, acelaşi loc pe care l-a ales şi Rihanna pentru a sărbători. „Chiar de Anul Nou s-au încins lucrurile între ei cu adevărat. În trei zile, toată lumea vorbea deja de ei ca de un cuplu“, spune o oarecare sursă citată de „The Mirror“.

#Celebrities El nuevo soltero de oro es... @LeoDiCaprio http://t.co/kcx20p6Y0f pic.twitter.com/DsvwBVGh0v — Revista Central (@Central_mx) January 6, 2015

#Celebrities El nuevo soltero de oro es... @LeoDiCaprio http://t.co/kcx20p6Y0f pic.twitter.com/DsvwBVGh0v

— Revista Central (@Central_mx) January 6, 2015

Ce s-a întâmplat - Vorbe, nu fapte – nu am greşit zicala, căci nu avem o dovadă că s-ar fi ţucăit de mama focului sub vâsc, la trecerea dintre ani. Într-adevăr, cântăreaţa de 27 de ani a postat multe fotografii din vacanţa în St. Barts, dar nici urmă de vreun blond cu barbă în apropiere şi-n plus, insula este vizitată de multe vedete de rang înalt. Dar da, dovezile fotografice arată că Riri şi Leo cel puţin s-au distrat împreună în La Plage. Aşa cum s-au întâmplat şi-n 2008 şi apoi în 2012, de Halloween. Prin urmare, petrecăreţii sunt cunoştinţe vechi. Colac peste pupăză, modelul Toni Garrn (22), iubita actorului timp de un an şi jumătate, a dispărut din peisaj din decembrie, confirmând că cei doi s-au despărţit înainte de Revelion.

PS: Dacă e un lucru de care suntem absolut siguri sunt acele frumuseţi silfide din jurul lui Leo, care l-au urmat orbeşte în vacanţa lor prelungită după Revelion. Ne-ndoim că au fost douăzeci. Le putem număra pe degete. Nici urmă de Rihanna.

Cei doi se ştiu din 2008, când au petrecut împreună la o petrecere de Halloween dată de Rihanna:

image

Aniversarea de la The Playboy Mansion – 10 ianuarie 2015

Nikki Erwin, care l-ar fi rugat pe iubitul ei, Chuck Pacheco, să-l invite şi pe Leo la aniversarea ei fastuoasă, de unde n-au lipsit staruri precum Naomi Campbell, 50 Cent, Tom Hardy şi... Rihanna, cu care „lupul“ s-ar fi sărutat focos, conform spionilor citaţi de tabloidul „TMZ“.

image

„Nimeni nu s-a sărutat cu nimeni, sunt doar prieteni, atâta tot“, infirmă un amic de-ai actorului de 40 de ani, pentru „E! News“. „A fost un grup mare care dansa. Tom Hardy, Naomi Campbell şi alţi oameni, se distrau împreună. Poate că au existat nişte flirturi prieteneşti, dar atât“. Pe de altă parte, suspiciunile cresc odată cu tweetul publicat de un Playmate rezident la Playboy Mansion. „Tocmai i-am văzut pe Leo şi pe Rihanna sărutându-se în timpul melodiei ei, «Pour It Up»“, a scris Carly Lauren pe Twitter despre cele două staruri, care au ajuns şi la aceeaşi petrecere de după!

image

Aniversarea lui Caleb Followill – 14 ianuarie 2015

Ce s-a zvonit - Acelaşi scenariu, altă petrecere. Mai exact, la ziua de naştere a lui Caleb Followill, solistul trupei Kings of Leon, aniversată la Sunset Marquis din West Hollywood, unde presupusul cuplu şi-a făcut intrarea discret.

E clar că amândoi ţin lumea pe jar cu ciocnirile lor „accidentale“. Bruneta îmbrăcată lejer, în blugi şi tricou, a fost fotografiată încercând să treacă neobservată, la fel ca şi DiCaprio, cel cu veşnica şapcă trasă pe ochi, aproape cuibărit în Kevin Connolly, prietenul lui bun şi, de altfel, „partenera“ lui din acea seară de ianuarie.

Ziua Îndrăgostiţilor, 2015

Ghiciţi cine a fost văzut ieşind din clubul Up & Down din New York, la patru dimineaţa, făcând acel vestit

? La 04:30, atât Rihanna, cât şi Leo au părăsit clubul separat, ascunzându-se de paparazzi. Deunăzi, cântăreaţa chiar postase o fotografie siropoasă cu un Cupidon săgetat, comentând: „cu chef“. După, s-ar fi revăzut la un concert al lui Paul McCartney.

Rihanna and Leo DiCaprio leave club after partying in New York: http://t.co/DF0vxRV1eu #leakedvideo — Irinka Grigoliis (@qatusivigebi) March 23, 2015

Rihanna and Leo DiCaprio leave club after partying in New York: http://t.co/DF0vxRV1eu #leakedvideo

— Irinka Grigoliis (@qatusivigebi) March 23, 2015

Exact cum s-a zvonit, cele două staruri au părăsit acelaşi club în acelaşi timp, fix de Ziua Îndrăgostiţilor (!), dar au plecat cu maşini separate. Cu toate acestea, o altă variantă posibilă e că Rihanna flirtează cu patronul clubului, Richie Akiva, conform surselor citate de „NY Daily News“. Cei doi au şi o poză împreună făcută de ziua ei, la care chiar el a comentat cu hashtagurile „badass“ şi „sweetheart“.

Aniversarea Rihannei – 20 februarie 2015

Că tot a venit vorba de ziua Rihannei, trebuie musai să menţionăm detaliile picante: Leonardo DiCaprio i-a organizat petrecerea aniversară, la o casă privată din Beverly Hills – un efort care poate deveni o dovadă că RihCaprio există!

Cert este că Rihanna este iubită – de fani, de prieteni, de familie – şi chiar şi de DiCaprio, care într-adevăr i-a organizat o petrecere exclusivistă în cinstea ei, cu invitaţi precum Mick Jagger, Naomi Campbell, Bill Murray, Beyonce, Jay-Z şi Russell Simmons, iar în pozele revelatoare, observăm că toată lumea s-a distrat până dimineaţa. „Nu păreau chiar un cuplu, dar au flirtat şi-au dansat unul cu celălalt – clar e o sclipire la mijloc!“, spune o sursă pentru revista „People“.

Da, faptul că marele burlac înconjurat de femei frumoase abia ieşite din adolescenţă a îndrăznit să îi organizeze petrecerea de ziua ei este un pas major făcut de el de dragul unei relaţii speciale, dacă nu intime, cu Rihanna. Chiar artista declara, în august 2014, că trăieşte după o mantră inspirată din cuvintele actorului: „«Evită evidentul». Este un citat de-ale lui Leonardo DiCaprio. Asta te ajută să creezi ceva, să trăieşti emoţia procesului în sine, fiorii.“ Şi pe fondul atâtor coincidenţe, cuplul RihCaprio, cum deja l-au numit fanii şi presa pare din ce în ce mai real, dincolo de cortina celebrităţii. Dar oare de ce amândoi continuă să se întâlnească şi să aplice legea tăcerii privind relaţia lor? Poate pentru că showbizul nu este atât de pregătit pentru un astfel de melanj de forţe şi parfumuri. Poate ideea că bruneta exotică şi voluptuoasă, regina muzicii, să îi pună capac celui mai vestit burlac din lumea filmului este un şoc prea mare. Şi poate că niciunul nu doreşte să devină un alt cuplu din rândul celor atât de preaslăvite, precum Clooney-Amal ori Jolie-Pitt. Poate că cei doi rebeli din lumi atât de diferite, şi totuşi, atât de întrepătrunse, vor să fie paradoxul hollywoodian: singuri, dar împreună. Dincolo de clişeele unui power couple atât de... puternic, poate că Rihanna şi Leo DiCaprio rămân aceste icon-uri de sine stătătoare.

Sau poate că, la nivelul mai profund, niciunul nu doreşte să aibă încă o relaţie exclusivă. Chiar se zvoneşte că playboy-ul american se simte „sufocat“ de RiRi, care „l-a urmărit peste tot“ la ziua ei. Ba chiar că el ar flirta cu un model, Kelly Rohrback, ca să o mai tempereze pe vulcanica artistă... O idee deloc de ignorat, dat fiind palmaresul actorului: printre fostele lui iubite se numără numai modele precum Bar Refaeli, Gisele Bundchen, Toni Garrn, ca să numim doar câteva. Şi-n plus, se distrează prea bine cu haremul lui de femei, în vacanţe, ca să pună stop pentru o femeie atât de celebră precum Rihanna. „Leo e un jucător şi se cuplează cu câte-un model la fiecare petrecere din săptămână. În plus, e faimos şi ştie că dacă s-ar cupla cu ea, nu ar avea deloc parte de intimitate. O relaţie serioasă cu o asemenea femeie nu-l interesează“, a declarat o altă sursă exclusiv pentru HollywoodLife.com. La fel, ea abia s-a obişnuit departe de dramele amoroase, după o relaţie bolnăvicioasă cu Chris Brown, cu pauze, între 2008 şi 2013. Prin urmare, pe cât de multe şanse ar fi ca RihCaprio să fie cuplul deceniului şi să se muleze atât de bine unul pe personalitatea celuilalt, pe atât de multe şanse sunt ca cei doi să aprindă un foc atât de puternic, care i-ar consuma prea mult pe amândoi, iremediabil.

Ce cred foştii lor?

Chris Brown

„Bate palma! Nu poţi să mergi decât în sus, tot mai sus, mai sus. Nici măcar nu sunt frustrat. Hei, bravo, ai jucat bine, jos pălăria“, a comentat rapperul intervievat la un post de radio despre fosta lui iubită. Ulterior, a scris pe Twitter: „Am spus destule. Nu voi mai da interviuri decât dacă sunt despre artă sau muzică“.

Bar Refaeli

Întrebată de paparazzi de la „TMZ“ dacă Rihanna e genul lui Leo, aceasta a zis: „Da, Rihanna e incredibilă, cred că e genul oricui (...) Dar nu ştiu dacă îl va cuminţi“.

FOTO GETTY ImagesRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg