Rihanna, decorată la Harvard pentru acţiunile sale caritabile

1 martie, 2017
riri iar 1 jpg jpeg

Rihanna a primit distincţia de "Umanitarul anului" din partea Universităţii Harvard. Luni, starul pop şi-a făcut apariţia la Ivy League ( Liga Iederei) - un grup de opt univerităţi din nord-estul Statelor Unite, de mare prestigiu academic şi social, pentru a accepta premiul, în cadrul unei ceremonii oficiale.

Riri a primit din partea lui Allen Counter, directorul Harvard, o placă şi o medalie de onoare pentru a răsplăti eforturile sale caritabile. Pentru această ceremonie, ea a ales o ţinută puţin mai cuminte, gri din cap până în picioare. Cântăreaţa a purtat o rochie office asimetrică, cu umerii goi şi curea în talie, la care a asortat o pereche de cizme până la genunchi din acelaşi material gri. Părul l-a coafat lejer, într-o coadă de cal, iar în materie de accesorii a ales ceva foarte rafinat, o pereche de cercei cu diamante şi un colier cu perle.

image

Riri speră să inspire lumea să se implice în acte de caritate, la fel ca şi ea: "Nu trebuie să fii bogat ca să fii umanitar," a spus cântăreaţa, conform DailyMail. "Nu trebuie să fii bogat pentru a ajuta pe cineva. Nu trebuie să  fii celebru. Nici măcar nu trebuie să fi absolvit vreun colegiu ", a adăugat Rihanna, care este exemplul perfect care întruchipează discursul său, căci diva nu a terminat nici măcar liceul.

Cântăreaţa a câştigat acest premiu pentru acţiunile sale caritabile care au inspirat oamenii. Născută în Barbados, Riri a pus bazele unui centru de oncologie pentru a ajuta la tratarea cancerului la sân chiar în ţara sa de baştină. "Rihanna a construit un centru caritabil de ultimă generaţie de oncologie şi medicină nucleară pentru a diagnostica şi trata cancerul de sân la Spitalul Queen Elizabeth din Bridgetown, Barbados", a scris S. Allen Counter, directorul Harvard, pe pagina oficială a Universităţii. Artista a lucrat la numeroase alte proiecte caritabile, printre care şi o organizaţie non-profit, programul de burse Clara Lionel,  pentru a ajuta la finanţarea studenţilor din Caraibe care studiază la colegiile din S.U.A.

Foto: Hepta, TwitterRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}