Rihanna e atrasă de băieţii răi. Artista a fost bătută de un fost iubit şi părăsită de altul. Ce iubit controversat şi-a ales acum

31 decembrie, 2020
1 rianna jpg jpeg

După ce a fost bătută de un fost iubit şi părăsită de altul care n-a vrut să facă copii cu ea, cântăreaţa şi-a găsit acum un „Rude Boy“ veritabil, care comite ilegalităţi pe bandă rulantă.

Din lac în puţ. Cam asta este evoluţia vieţii amoroase a lui RiRi (32). Starul pop n-a învăţat nimic din experienţele sentimentale prin care a trecut până acum, de şi-a ales un iubit care stă mai mult după gratii decât în libertate. Vorba lui: „Mersi că m-ai salvat, Ri, eu care-s de-abia ieşit din închisoare“, spunea noul bărbat din viaţa Rihannei, rapperul ASAP Rocky (32), în luna august. Astă vară, cei doi amorezi au filmat împreună două interviuri pentru Vogue şi GQ, în care flirtează nonstop. Iar acum, în decembrie, şi-au confirmat idila afişânduse pe străzile din New York fără să le mai pese de nimeni. Vechi amici, cei doi muzicieni au colaborat în trecut (în 2011, la clipul ei Cockiness şi apoi, în 2013, când au mers împreună în turneu), iar, anul acesta, şi-au transformat relaţia platonică într-una amoroasă. Dar cu ce risc pentru RiRi? În 2019, starul pop spunea în gura mare cât de mult îl iubea ea pe partenerul ei deatunci, miliardarul arab Hassan Jameel.

În singurul interviu despre idila lor de trei ani, Rihanna a recunoscut că nu ştie dacă se căsătoresc, dar că îşi doreşte mai mult decât orice altceva să devină mamă. Din păcate, el n-a acceptat ultimatumul ei de a-i oferi un copil şi s-au despărţit. Iar, dacă membrul uneia dintre cele mai bogate familii arabe şi fostul iubit al lui Naomi Campbell nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor ei, zău dacă o va face actualul ei iubit! Rocky e un băiat de cartier veritabil – în 2006, a petrecut două săptămâni la „răcoare“ pentru trafic de droguri, în 2012, a atacat un om nevinovat, care-l văzuse că se droga într-un magazin, după care i-a caftit şi pe cei doi fotografi care au imortalizat momentul. În 2013, a plesnit o femeie la un festival, în 2016, i-a tras nişte pumni zdraveni unuia în Noua Zeelandă, pentru ca, în ianuarie 2019, să-l pună la pământ pe alt individ, în Toronto. Însă de-abia atacul lui violent din Stockholm, din iulie 2019, l-a făcut celebru.

 În cazul cu pricina, s-a implicat până şi preşedintele Trump, susţinut de prietenul Kanye West şi de fanii rapperului, încercând să convingă autorităţile suedeze să-l elibereze pe bătăuş. După o lună şi ceva de închisoare, ASAP a fost găsit vinovat, a plătit o amendă şi acum îşi găseşte alinarea în braţele Rihannei. Salvatoarea lui. „Sunt dispusă să iubesc din nou. Dar cel de lângă mine trebuie să-mi câştige dragostea“, spunea interpreta hiturilor Diamonds şi Umbrella. Fostul iubit al rapperiţei Iggy Azalea şi-al modelului Chanel Iman n-are cum s-o facă fericită pe Rihanna. E doar o chestiune de timp până să răbufnească din nou individul şi iubita lui să-i fie, cel mai probabil, victimă. După abuzul fizic suportat de cântăreaţă în 2009, când „marea mea iubire“, Chris Brown, şi-a ieşit puţin din fire, am fi zis că diva pop nu va mai accepta un bărbat violent în viaţa ei. Dar ne-am înşelat.Recente pe Ok! Magazine

Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
Thomas Anders si Dieter Bohlen de la Modern Talking GettyImages 544975907 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}