Rihanna, imaginea turismului din Barbados

17 iunie, 2011
points jpeg

Originară din Barbados, cântăreaţa de culoare a fost numită ambasadoare a Autorităţii pentru Turism din această insulă din Marea Caraibelor.

Originară din Barbados, cântăreaţa de culoare a fost numită ambasadoare a Autorităţii pentru Turism din această insulă din Marea Caraibelor.

Statul insular Barbados a desemnat-o pe cea mai cunoscută vedetă a lui pentru a reprezenta ţara ca pe o „destinaţie perfectă pentru vacanţe“, se arată în contractul semnat între Rihanna şi reprezentanţii Autorităţii pentru Turism din Barbados. „În inimile fiecărui locuitor din Barbados, Rihanna este cunoscută ca fiind «fata din vecini», însă pentru lumea întreagă, ea a devenit o adevărată senzaţie în industria muzicală şi un fenomen social. Ea reprezintă un motiv de mândrie pentru Barbados şi suntem încântaţi că am încheiat acest parteneriat pentru a promova insula Barbados drept una din principalele destinaţii turistice din lume“, a declarat Richard L. Sealy, ministrul turismului din Barbados. Rihanna este încântată că a primit titlul de ambasador al Barbadosului pentru următorii trei ani: „Barbados este un loc deosebit, datorită spiritului şi mândriei naţionale de care sunt animaţi cetăţenii noştri. Vreau ca fiecare turist care vizitează această insulă frumoasă să experimenteze acele lucruri care fac din această destinaţie un loc deosebit de toate celelalte, iar aceste lucruri sunt spiritul şi căldura sufletească a dragilor mei concetăţeni din Barbados“, a spus emoţionată cântăreaţa.

image

Rihanna va lansa acest parteneriat printr-un concert pe care îl va susţine în Bridgetown, capitala ţării, în luna august, eveniment ce face parte din turneul de promovare a celui mai recent album ai ei, intitulat „Loud“.

image

Foto: barbados.orgRecente pe Ok! Magazine

Ela Crăciun 2 jpg
Albert Iovan, fiul fostului manechin Romanita Iovan   Facebook (8) jpg
Tiffani Amber Thiessen, Getty (12) jpg
Kim Cattrall in SKIMS jpg
Diana Enache il face pe Adrian Enache bunic   Facebook jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
banner daniel pavel dl dan png
Alina Sorescu si Gabriel Coveseanu Cove   Instagram jpg
Doina Teodoru foto OK! DSC 5567 (1) jpg
FotoJetSam jpg
David Beckham și copiii lui, Harper și Cruz profimedia 0809489722 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, discuții tensionate, Profimedia (2) jpg
Simona Halep la gala Fundatiei Renasterea   Instagram (1) jpg
Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg