Rihanna și-a sărbătorit iubitul într-o rochie transparentă. Deși a încercat să se acopere, fotografii au surprins-o

5 octombrie, 2022
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg

Nu e vreo pudică, asta știe toată lumea. Cu toate acestea, în urma sarcinii a rămas cu multe kilograme în plus. Rochia aleasă arată că totuși se simte bine în pielea ei, dar totuși își ascunde părțile intime de fotografi.

Oricât s-ar acoperi cu mâinile, profesioniștii obiectivelor au surprins ce nu voia să se vadă. Fără sutien și cu o rochie din voal, sânii artistei au fost foarte vizibili.

Diva și-a sărbătorit iubitul la un restaurant de lux. A$AP Rocky a împlinit 34 de ani, iar proaspeții părinți au celebrat cu stil, la unul dintre restaurantele preferate ale cântăreței, Olivetta.

Rihanna a optat pentru o rochie lungă, neagră, sexy, transparentă, pe un umăr și despicată pe picior. De asemenea, artista și-a schimbat și coafura, și-a lăsat părul să crească și l-a purtat întins. Și iubitul său s-a îmbrăcat la patru ace, amândoi părând că ies de la vreo gală.

Rihanna a mărturisit recent că are emoții în legătură cu revenirea în muzică, după 6 ani. Diva va cânta la Super Bowl. Marele show va avea loc anul viitor, pe 12 februarie, iar bruneta le-a spus celor de la TMZ: ”Am emoții foarte mari, dar sunt super încântată.”

Cu toate acestea, nu muzica a făcut-o pe artistă atât de bogată, deoarece o mare parte din averea sa (1,4 mld dolari) provine din afacerea Fenty Beauty – din care Forbes confirmă că deţine 50%. Alte milioane de dolari au intrat din acţiunile sale la compania de lenjerie Savage X Fenty (270 mil. dolari), plus câştigurile din cariera de muzician şi actriţă.

Robyn Fenty, cunoscută de toată lumea ca Rihanna, a lansat Fenty Beauty în 2017. Artista a căutat atunci să creeze o companie de produse cosmetice care să reprezinte „femeile de pretutindeni”. Linia de produse de înfrumuseţare a condus-o pe artistă într-unul dintre cele mai exclusiviste topuri din lume: lista miliardarilor lumii.

Averea Rihannei este evaluată acum la 1,7 mld. dolari, potrivit estimărilor Forbes – ceea ce o face pe artistă cea mai bogată femeie din industria muzicală şi a doua, după Oprah Winfrey, cea mai bogată femeie entertainer.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg