Rihanna și-a sărbătorit iubitul într-o rochie transparentă. Deși a încercat să se acopere, fotografii au surprins-o

5 octombrie, 2022
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg

Nu e vreo pudică, asta știe toată lumea. Cu toate acestea, în urma sarcinii a rămas cu multe kilograme în plus. Rochia aleasă arată că totuși se simte bine în pielea ei, dar totuși își ascunde părțile intime de fotografi.

Oricât s-ar acoperi cu mâinile, profesioniștii obiectivelor au surprins ce nu voia să se vadă. Fără sutien și cu o rochie din voal, sânii artistei au fost foarte vizibili.

Diva și-a sărbătorit iubitul la un restaurant de lux. A$AP Rocky a împlinit 34 de ani, iar proaspeții părinți au celebrat cu stil, la unul dintre restaurantele preferate ale cântăreței, Olivetta.

Rihanna a optat pentru o rochie lungă, neagră, sexy, transparentă, pe un umăr și despicată pe picior. De asemenea, artista și-a schimbat și coafura, și-a lăsat părul să crească și l-a purtat întins. Și iubitul său s-a îmbrăcat la patru ace, amândoi părând că ies de la vreo gală.

Rihanna a mărturisit recent că are emoții în legătură cu revenirea în muzică, după 6 ani. Diva va cânta la Super Bowl. Marele show va avea loc anul viitor, pe 12 februarie, iar bruneta le-a spus celor de la TMZ: ”Am emoții foarte mari, dar sunt super încântată.”

Cu toate acestea, nu muzica a făcut-o pe artistă atât de bogată, deoarece o mare parte din averea sa (1,4 mld dolari) provine din afacerea Fenty Beauty – din care Forbes confirmă că deţine 50%. Alte milioane de dolari au intrat din acţiunile sale la compania de lenjerie Savage X Fenty (270 mil. dolari), plus câştigurile din cariera de muzician şi actriţă.

Robyn Fenty, cunoscută de toată lumea ca Rihanna, a lansat Fenty Beauty în 2017. Artista a căutat atunci să creeze o companie de produse cosmetice care să reprezinte „femeile de pretutindeni”. Linia de produse de înfrumuseţare a condus-o pe artistă într-unul dintre cele mai exclusiviste topuri din lume: lista miliardarilor lumii.

Averea Rihannei este evaluată acum la 1,7 mld. dolari, potrivit estimărilor Forbes – ceea ce o face pe artistă cea mai bogată femeie din industria muzicală şi a doua, după Oprah Winfrey, cea mai bogată femeie entertainer.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Al Di Meola  jpg
Diana Șucu, foto Sorin Stana/Ok Magazine (4) jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png