Rihanna nu se stresează în privinţa greutăţii sale. Iată cum arată într-o fotografie recentă!

7 noiembrie, 2017
Rihanna is spotted at JFK Airport in New York City jpeg

Este clar că Rihanna se află într-o situaţie alarmantă în ceea ce priveşte kilogramele în plus, căci greutatea sa a scăpat de sub control. Noua apariţie a divei i-a şocat pe fani, căci a părut mai corpolentă decât de obicei.

Rihanna a luat proporţii.

Riri a adoptat un stil vestimentar foarte extravagant, o combinaţie între elegant şi sport, de când şi-a lansat colecţiile de haine în colaborare cu Puma, Fenty. De multe ori aceste croieli nu doar că nu o avantajează, dar o fac să pară mult mai plinuţă.  Când a apărut prima oară pe scenă, acum 10 ani, Riri era o tânără nebunatică şi, între timp, s-a transformat într-o femeie fatală. Cu toate acestea, anul 2017 a unul unul nu foarte prielnic din punctul de vedere al fizicului divei care a suferit transformări uimitoare.

image

În weekend, Riri a fost surprinsă îmbrăcată în haine sport, largi, cun pantofi cu toc şi cu ochelarii de soare la ochi şi, ce-i dept, părea că a mai luat câteva kilograme în plus, sau pur şi simplu croiurile şi materialele hainelor pe care le poartă nu o ajută deloc. Cu o jachetă spradimensionată pe ea, cu pantaloni de trening şi cizme albe cu toc, outfitul care s-a vrut interesant a părut mai degrabă o alăturare nefericită de haine parcă smulsă de pe vremea când diva era pe băncile şcolii.

Rihanna, în vârstă de 29 de ani, a fost fotografiată pe un aeroport din New York, luni, cu o geantă de blană în mână. Cântăreaţa este extrem de ocupată în ultima perioadă cu proiecte muzicale, dar şi lansarea noilor colecţii de ciorapi marca Fenty, hainele Fenty Puma şi produsele de make-up Fenty Beauty, aşa că menţinerea siluetei pare să fie ultimul lucru la care se gândeşte în prezent. 

Foto: Splash NewsRecente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg