Rihanna – o nouă schimbare de look

2 aprilie, 2012
45102b387ae911e180c9123138016265 7 jpeg

A fost blondă, brunetă, roşcată, cu şuviţe, cu păr scurt, lung, prins elegant sau purtat rebel. Acum, cântăreaţa s-a plictisit deja de aspectul ei trashy şi a adoptat un look mai cuminte. Vezi cum arată acum.

A fost blondă, brunetă, roşcată, cu şuviţe, cu păr scurt, lung, prins elegant sau purtat rebel. Acum, cântăreaţa s-a plictisit deja de aspectul ei trashy şi a adoptat un look mai cuminte. Vezi cum arată acum.

Ne şi întrebam cam cât timp îi va lua de această dată Rihannei până va hotărî să-şi schimbe din nou tunsoarea şi culoarea părului. Căci, pe cât de schimbătoare îi este starea de spirit, pe atât ne surprinde cu modificările pe care le aduce aspectului ei fizic. Cel mai adesea, părul este cel vizat, deci n-ar fi o noutate pentru nimeni că blondul “e deja fumat”.

image
image

Totuşi, se pare că de această dată schimbarea de look se datorează consilierului ei de imagine, care i-a atras atenţia că blondul n-o prea avantajează. Aşa se face că Rihanna a postat pe pagina ei de Twitter mai multe fotografii cât încă era blondă, notând parcă cu tristeţe: “It’s so hard to say goodbye”. Cel mai probabil, era vorba despre blondul care îi este, momentan, interzis.

Ascultătoare nevoie mare (că doar aceiaşi consilieri au ajutat-o să facă şi milioanele de dolari pe care le are acum în cont), Rihanna s-a lăsat vopsită şi… rebranduită.

Ceea ce a rezultat, vedeţi mai jos. Artista pare încântată totuşi de schimbare, postând un colaj cu câteva fotografii noi, pe care le-a comentat în stilu-i caracteristic: „Cuz I'm black bitch“.

image

Foto: TwitterRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg