Rihanna o susţine pe Katy Perry

3 ianuarie, 2012

Artista din Barbados şi-a dovedit încă o dată, printr-un gest special, prietenia pentru Katy, care trece acum printr-o perioadă grea, din cauza divorţului de Russell Brand.

Artista din Barbados şi-a dovedit încă o dată, printr-un gest special, prietenia pentru Katy, care trece acum printr-o perioadă grea, din cauza divorţului de Russell Brand.

Astfel, vedeta de 23 de ani, care a organizat şi petrecerea burlăciţelor pentru Katy Perry, înaintea nunţii acesteia cu Russell, şi-a invitat acum prietena în insula ei natală. Rihanna s-a gândit că nimic n-ar fi mai potrivit acum pentru Katy decât să se retragă o vreme într-un loc liniştit.

Citeşte şi Katy Perry şi Russell Brand divorţează

"Katy nu prea mai vorbeşte cu nimeni acum, dar a sunat-o pe Rihanna imediat ce-a aflat că Russell a depus actele de divorţ. N-a vrut să-i sune pe părinţii săi, mai ales că ei au fost împotriva lui russell de la bun început. Dar Rihanna a ajutat-o deja foarte mult până acum", a declarat pentru The Sun o sursă din anturajul lui Katy.

Mai mult decât atât, Rihanna e hotărâtă să-i fie alături prietenei sale în următoarea perioadă, indiferent dacă va veni sau nu în Barbados.

Foto: Daily MailRecente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg