Rihanna preferă sexul dur

31 martie, 2011
rihanna cover   tk3s rihanna 042011 rollingstone 001 jpeg

În cadrul unui interviu acordat revistei „Rolling Stone”, celebra cântăreaţă a făcut nişte declaraţii uimitoare cu privire la viaţa ei sexuală. De parcă nu era de ajuns că vedeta a şocat cu versurile melodiei „S&M” şi cu videoclipul ei, care a fost interzis în 11 ţări, Rihanna continuă să uimească

În cadrul unui interviu acordat revistei „Rolling Stone”, celebra cântăreaţă a făcut nişte declaraţii uimitoare cu privire la viaţa ei sexuală.

De parcă nu era de ajuns că vedeta a şocat cu versurile melodiei „S&M” şi cu videoclipul ei, care a fost interzis în 11 ţări, Rihanna continuă să uimească, de data asta cu declaraţiile pe care le face pentru presă. În cel mai recent interviu al ei, cântăreaţa a dat detalii piperate despre viaţa ei intimă: „Îmi place să preiau controlul, dar ador, de asemenea, şi să fiu supusă. Asta mă amuză teribil în dormitor! Joc adesea rolul unei lady, iar partenerul meu este macho şi deţine controlul. Asta e cu adevărat sexy pentru mine! Eu muncesc mult şi iau tot timpul decizii importante în carieră, aşadar, când sunt în intimitatea casei mele, îmi doresc să mă simt protejată de cineva.”

Dar dezvăluirile despre preferinţele ei în dormitor nu se opresc aici: „Îmi place să fiu pălmuită. Şi consider că e tare amuzant să fiu legată. Îmi doresc să fie totul spontan şi, câteodată, biciul şi cătuşele par prea plănuite. Trebuie să te opreşti din ceea ce faci şi să te duci să iei biciul din şifonier... piere tot farmecul. Prefer ca el să-şi folosească mâinile.”

image

foto: Northfoto