Rihanna și A$AP Rocky și-au prezentat cel de-al doilea copil în cadrul unei ședințe foto

20 septembrie, 2023

Artista originară din Barbados confirmă astfel naşterea fetiţei sale şi o prezintă lumii într-o manieră similară primului copil.

Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg

Rihanna și-a arătat cel de-al doilea copil pe care îl are cu A$AP Rocky cu o serie de fotografii de familie, la aproape două luni după ce a născut. În şedinţa foto, fetița poartă o șapcă albastră și o salopetă asortată.

Luna trecută a fost anunțat că Rihanna și A$AP Rocky au devenit părinți pentru a doua oară. Noul membru al familiei a venit la un an de la nașterea primului copil al cuplului. 

The Blast a avut apoi acces la o copie a certificatului de naștere al bebelușului, care a dezvăluit numele acestuia și mai multe informații despre nașterea sa. Rihanna și A$AP Rocky și-au numit copilul Riot Rose.

Riot Rose s-a născut la Spitalul Cedars Sinai din Los Angeles pe 1 august, la ora 7:41, cu două zile mai devreme decât s-a raportat anterior. Se crede că bebelușul s-ar putea numi Riot după o piesă pe care A$AP Rocky a înregistrat-o cu Pharrell Williams și care a fost lansată la începutul acestui an.

Artista premiată cu Grammy, în vârstă de 35 de ani, a împărtășit progresul sarcinii sale cu look-uri fabuloase pe tot parcursul anului, începând cu momentul în care și-a dezvăluit cea de-a doua sarcină în timpul spectacolului de la Super Bowl, în februarie. Atunci, Rihanna i-a surprins pe spectatori când a apărut pe scenă cu burtica bebelușului purtând un costum din piele roșie.

Apoi a ținut prima pagină a ziarelor pentru că a purtat un sutien Valentino cu paiete, o rochie transparentă Jean Paul Gaultier și alte look-uri notabile înainte de a întâmpina în secret cel de-al doilea copil.

Creatoarea Savage x Fenty a purtat look-uri la fel de îndrăznețe în timp ce era însărcinată şi cu fiul său, RZA, care s-a născut în mai 2022.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg