Rihanna și A$AP Rocky și-au prezentat cel de-al doilea copil în cadrul unei ședințe foto

20 septembrie, 2023

Artista originară din Barbados confirmă astfel naşterea fetiţei sale şi o prezintă lumii într-o manieră similară primului copil.

Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg

Rihanna și-a arătat cel de-al doilea copil pe care îl are cu A$AP Rocky cu o serie de fotografii de familie, la aproape două luni după ce a născut. În şedinţa foto, fetița poartă o șapcă albastră și o salopetă asortată.

Luna trecută a fost anunțat că Rihanna și A$AP Rocky au devenit părinți pentru a doua oară. Noul membru al familiei a venit la un an de la nașterea primului copil al cuplului. 

The Blast a avut apoi acces la o copie a certificatului de naștere al bebelușului, care a dezvăluit numele acestuia și mai multe informații despre nașterea sa. Rihanna și A$AP Rocky și-au numit copilul Riot Rose.

Riot Rose s-a născut la Spitalul Cedars Sinai din Los Angeles pe 1 august, la ora 7:41, cu două zile mai devreme decât s-a raportat anterior. Se crede că bebelușul s-ar putea numi Riot după o piesă pe care A$AP Rocky a înregistrat-o cu Pharrell Williams și care a fost lansată la începutul acestui an.

Artista premiată cu Grammy, în vârstă de 35 de ani, a împărtășit progresul sarcinii sale cu look-uri fabuloase pe tot parcursul anului, începând cu momentul în care și-a dezvăluit cea de-a doua sarcină în timpul spectacolului de la Super Bowl, în februarie. Atunci, Rihanna i-a surprins pe spectatori când a apărut pe scenă cu burtica bebelușului purtând un costum din piele roșie.

Apoi a ținut prima pagină a ziarelor pentru că a purtat un sutien Valentino cu paiete, o rochie transparentă Jean Paul Gaultier și alte look-uri notabile înainte de a întâmpina în secret cel de-al doilea copil.

Creatoarea Savage x Fenty a purtat look-uri la fel de îndrăznețe în timp ce era însărcinată şi cu fiul său, RZA, care s-a născut în mai 2022.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg