Rihanna şi Matt Kemp s-au mutat împreună

30 martie, 2010

Lucrurile încep să devină tot mai serioase între Rihanna şi noul ei partener, Matt Kemp, iar pasul pe care cântăreaţa s-a hotărât să-l facă în relaţia lor confirmă din plin acest lucru. E clar, fostul ei iubit, Chris Brown, aparţine trecutului, iar Rihanna e pregătită să acorde o nouă şansă dragostei. Potrivit revistei „Star“, Rihanna (22) i-a cerut lui jucătorului profesionist de baseball Matt Kemp (25) să se mute în vila ei din Hollywood. O sursă a declarat presei tabloide că „Matt e foarte fericit de decizia iubitei lui“ şi că „el era convins că era doar o chestiune de timp până când Rihanna să se hotărască să se mute împreună cu el. Matt are deja câteva cutii cu lucruri personale în locuinţa ei, aduse la începutul acestei luni“. El a primit vestea în timp ce era în cantonament, în Arizona, cu echipa lui, L.A. Dodgers. Sportivul de-abia aşteaptă să ajungă acasă la iubita lui şi nu vrea decât „s-o facă fericită“.

Lucrurile încep să devină tot mai serioase între Rihanna şi noul ei partener, Matt Kemp, iar pasul pe care cântăreaţa s-a hotărât să-l facă în relaţia lor confirmă din plin acest lucru. E clar, fostul ei iubit, Chris Brown, aparţine trecutului, iar Rihanna e pregătită să acorde o nouă şansă dragostei.

Potrivit revistei „Star“, Rihanna (22) i-a cerut lui jucătorului profesionist de baseball Matt Kemp (25) să se mute în vila ei din Hollywood. O sursă a declarat presei tabloide că „Matt e foarte fericit de decizia iubitei lui“ şi că „el era convins că era doar o chestiune de timp până când Rihanna să se hotărască să se mute împreună cu el. Matt are deja câteva cutii cu lucruri personale în locuinţa ei, aduse la începutul acestei luni“. El a primit vestea în timp ce era în cantonament, în Arizona, cu echipa lui, L.A. Dodgers. Sportivul de-abia aşteaptă să ajungă acasă la iubita lui şi nu vrea decât „s-o facă fericită“.

Încă în stadiul de testare

Matt a prezentat-o deja pe Rihanna familiei lui şi pare să aibă intenţii serioase cu ea. Decizia ei l-a bucurat nespus şi i-a confirmat faptul că şi e dispusă să-l primească în viaţa ei. Totuşi, Matt a decis să-şi păstreze locuinţa proprie, în cazul în care între el şi Rihanna lucrurile nu vor merge conform aşteptărilor. În mod normal, mutarea împreună a celor doi ar fi fost pasul firesc pe care l-ar fi făcut orice cuplu de îndrăgostiţi. Să nu uităm însă că Rihanna a avut parte de un trecut amoros destul de zbuciumat, alături de fostul ei partener de viaţă, cântăreţul R&B Chris Brown (21).

Inima Rihannei se reface

Relaţia Rihannei cu Chris Brown a stat sub semnul certurilor tot mai frecvente, al violenţei fizice şi al presiunii psihologice. A urmat şi procesul, scandalul din presă, declaraţiile vehemente ale familiei lui Brown împotriva Rihannei şi hărţuiala permanentă a paparazzilor. După o şansă de salvare a relaţiei ei cu Chris, cântăreaţa nu s-a mai uitat înapoi şi a încercat să-şi refacă viaţa. Asta în ciuda insistenţelor lui Brown, care acum regretă profund despărţirea de ea şi ar fi dispus să-i declare, din nou, iubire veşnică.

Locul lui Brown însă a fost repede ocupat, la sfârşitul lui 2009, de Matt Kemp, alături de care Rihanna a fost văzută prima dată într-o vacanţă în Mexic, de Crăciun. Tânărul seamănă destul de mult şi fizic, dar şi ca antecedente violente, cu fostul ei iubit. Un motiv suficient pentru ca presa să speculeze, la acea vreme, faptul că dragostea cu năbădăi e pe placul Rihannei şi că nici ea nu l-a şters definitiv de pe listă pe Chris.

Iniţial, atât Rihanna, cât şi Matt negau că între ei ar fi mai mult decât o simplă prietenie. Totuşi, apariţia lui Matt în videoclipul Rihannei realizat pentru piesa

a fost o declaraţie de afecţiune făcută în mod public. De atunci, presa e cu ochii pe ei şi speră ca Rihanna să-şi fi găsit, în sfârşit, jumătatea.

Foto: EPARecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}