Rihanna tocmai şi-a făcut un tatuaj dedicat lui Drake - plus alte dovezi că sunt împreună

2 septembrie, 2016
drake rihanna gettyimages 597575606 1 jpg jpeg

Că au o relaţie specială, o ştim de câţiva ani. Că nu vorbesc despre ea, o ştim şi mai bine. Dar în ultimele săptămâni, lucrurile par să se precipite. După discursul siropos prin care rapperul Drake i-a adus un tribut Rihannei, care a primit un premiu special la VMA, cât şi după stângăciile de îndrăgostiţi pe care le-au făcut amândoi pe scenă, iată noi dovezi că cei doi se iubesc – doar că Rihanna se încăpăţânează să admită public.

La VMA, Drake a încercat să o sărute pe Rihanna, dar ea s-a ferit

Şi dacă un sărut nu a confirmat asta, un tatuaj sigur o face. Acum o zi, tatuatorul Bang Bang a postat pe Instagram o fotografie cu tatuajele Rihannei – în special cu cel mai nou desen, un rechin camuflat – adică un simbol al iubirii ei pentru Drake. De ce toată lumea ştie asta? Ei bine, pentru că acel rechin seamănă foarte mult cu rechinul de pluş pe care l-a primit de la artistul de 29 de ani acum o lună, când au ieşit la o întâlnire în doi la Acvariul Ripley din Canada, în oraşul lui natal, Toronto – idee confirmată şi de o sursă citată de Entertainment Tonight.

Tatuaj Rihanna

Cum mai ştim asta? Rechinul de pluş care seamănă cu tatuajul cântăreţei a apărut şi într-o fotografie postată de Drake când o pupă pe Riri, pe Instagram. Dacă sunt doar prieteni fără implicaţii amoroase, e greu de crezut.

Mai ales când, în timpul celui mai drăguţ discurs de la MVA, Drake a recunoscut că o iubeşte de când s-au cunoscut. Rihanna, lângă el, a devenit şi mai emoţionată când l-a auzit spunând asta public. “E acel cineva de care am fost îndrăgostit de la 22 de ani. E una dintre cei mai buni prieteni ai mei. Toată viaţa mea de adult, am admirat-o chiar dacă e mai tânăr ca mine”, a spus Drake despre Riri, care are 28 de ani (doar un an diferenţă…).

Cu rechinul de pluş...

Apropo, de la gala VMA de duminică, cei doi au fost văzuţi împreună seară de seară – deşi insistă să apară cu maşini diferite la diferitele locaţii la care merg să ia cina sau să se distreze.

Trecem şi de discursul în care Drake şi-a mărturisit dragostea faţă de brunetă, trecem şi de tatuajul ei dedicat lui Drake. Mai avem şi postarea neaşteptată făcută de Riri pe Instagram în care mărturiseşte şi ea că îl iubeşte pe Drake, mai ales pentru cuvintele frumoase spuse despre ea la VMA. Totuşi, acest exces de zel nu face decât să arate că cei doi chiar sunt împreună, că vor să confirme sau nu.

La concertul din Miami - sărutul

BONUS: sărutul de pe scena în care au cântat împreună live, în Miami, în timpul turneului său Summer Sixteen de miercuri. Fanii – în delir. Un sărut mult mai bun decât cel nereuşit de la VMA, când Rihanna a întors capul când Drake a vrut să o sărute…

Despre iubirea dintre cei doi, s-a zvonit în 2009, apoi în 2010 şi din nou în 2014.

FOTO GETTY IMAGES, INSTAGRAMRecente pe Ok! Magazine

Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
Maia Morgenstern
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg
Femeile Presley jpg
Lopez în vizită (6) jpg
DeniseRichards PNG
Papa Francisc ingenuncheat de problemele de sanatate (1) jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (8) jpg
Laura Cosoi a nascuta treia fetita (1) jpg
6 michelle obama 58 de ani mai iubita decat jill biden si melania trump 4 jpg jpeg