Riley Keough, apariție șocantă înainte de lansarea noului său film. Cum s-a fotografiat nepoata lui Elvis

23 aprilie, 2024

Riley Keough trece prin schimbări considerabile, iar fanii săi au observat modificările, căci nepoata lui Elvis Presley a fost forțată de cel mai recent film al său să adopte o atitudine stil Yeti.

Riley Keough jpg

Frumoasa șatenă este spectaculoasă și seamănă mult cu bunica sa și cu regretata sa mamă, Lisa Marie Presley.

Actrița a postat pe rețelele de socializare o imagine șocantă: un instantaneu cu look-ul din noul său film suprarealist  Sasquatch Sunset.

Cu o mască înfricoșătoare, piele zbârcită și tăbăcită, este departe de imaginea diafană pe care o avem cu toții când ne gândim la Riley Keough.

Riley jpg

Vedeta a fost aranjată pentru filmări, în timp ce încă era îmbrăcată cu echipamentul de sport. Cu această perucă dubioasă este departe de imaginea femeii frumoase, cu părul castaniu pe care o vedem la evenimente. Recent, diva și-a închis și mai mult nuanța părului și seamănă din ce în ce mai mult cu regretata sa mamă Lisa Marie, care ar fi împlinit 56 de ani în februarie 2024.

Nu este prima dată când Riley și-a îmbrăcat costumul din Sasquatch pentru a promova filmul presupus suprarealist, avându-l și pe Jesse Eisenberg în rol principal. Comedia, care a debutat la Sundance în ianuarie 2024, urmărește o familie de Sasquatches din America de Nord pe parcursul unui an.

Filmul a primit apoi o dată de avanpremieră pe 12 aprilie 2024, înainte de marea premieră stabilită pentru o săptămână mai târziu, scrie publicația HELLO!

Riley a fost fabuloasă la Premiile Emmy de la începutul anului, când s-a prezentat alături de celebra sa bunică!  Surpriza serii, de fapt, a fost apariția împreună a actriței Riley Keough și a bunicii ei, Priscilla Presley, în vârstă de 78 de ani, ambele purtând creații Chanel Haute Couture.

Riley, în vârstă de 34 de ani, este nepoata lui Elvis Presley și a fost nominalizată pentru cea mai bună actriță într-un serie sau film TV pentru interpretarea ei din producția Daisy Jones & The Six.

Riley Keough și Priscilla Presley la Premiile Emmy GettyImages 1935964085 jpg

Apariția lor comună a venit la câteva luni după ce au ajuns la un acord cu privire la moștenirea lăsată de Lisa Marie Presley, după moartea acesteia din 12 ianuarie 2023.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg