Rita Mureşan, absolut ravisantă la o nuntă în familie

30 mai, 2022

Fosta Miss România 1993 a arătat de milioane la căsătoria nepoatei sale.

Rita Muresan 1(1) jpg

După mult timp, am revăzut-o pe Rita Mureşan aşa cum o ştiam: elegantă, rafinată, veselă şi plină de viaţă.

Ultimii ani din viaţa ei, plini de pierderi în familie, dar şi de noi provocări, şi-au pus amprenta destul de serios asupra chipului şi a siluetei ei, iar femeia de altădată, care făcea furori pe catwalk, ca model de lenjerie intimă şi, mai târziu, ca designer vestimentar, se estompase într-un nor de suferinţă. Mai întâi, suferinţa pierderii mamei sale, apoi suferinţa de a fi departe de fiicele sale, care fiecare şi-au luat zborul către alte zări: Rebeca în Canada şi apoi în Statele Unite, iar Gloria în Asia.

Casa a rămas fără râsetele lor, iar timpul se derula, pentru Rita, între sărbătorile care reuneau familia la Bucureşti şi vizitele pe care le făcea ea fetelor, schimbând mereu avioanele.

Recent, însă, am revăzut-o pe Rita Mureşan luând parte la primul eveniment fashion major de la începutul pandemiei încoace, Gala Avanpremiere, organizată de Alin Gălăţescu la Muzeul Ţăranului Român, unde au fost prezentate câteva colecţii ale tinerilor desigenri români. Net schimbată, cu un vibe pozitiv şi multe kilograme în minus, Rita Mureşan a redevenit cea pe care o ştiam de ani buni, acceptând noua ei realitate, cea dintre două avioane şi faptul că fiicele ei sunt pe picioarele lor.

Weekendul trecut am avut o surpriză şi mai mare, văzând-o exact cum apărea înainte la marile evenimente, în rochie de seară şi de-o eleganţă distinsă. Îmbrăcată cu o rochie lungă, dintr-o catifea de culoarea vinului roşu, cu decolteu în V, mâneci scurte şi o mică trenă, Rita Mureşan a făcut, cu siguranţă, furori la nunta nepoatei sale, Raluca - la rândul ei, o mireasă foarte fină, într-o rochie cu tulle strălucitor.

Rita Muresan (1) jpg

De altfel, în urmă cu câţiva ani, Raluca se şi mândrea, la nunta unei cunoştinţe ţinută la Cazinoul din Sinaia, că poartă o rochie de seară creată de mătuşa ei. Şi iată-le acum împreună la marele ei eveniment, una mai elegantă ca cealaltă.

Rita Muresan (2) jpg

Rita Mureşan a radiat, de-a dreptul, iar la imaginea sa a contribuit şi buna sa prietenă, make-up artistul Mirela Vescan. "Gata de nuntă! Şi nu oricum! Rar o fac, dar când pun make up prefer să o facă un profesionist!", a scris Rita Mureşan în dreptul unei fotografii în care apare machiată splendid. "Nu doar că îmi e bună prietenă de ani de zile, dar azi a luat şi două premii importante, plus al treilea luat de un elev al ei! De zeci de ani, recunoscută în domeniu, un adevărat artist, doamnelor şi domnilor: Mirela Vescan!", a ţinut ea să se mândrească cu ea.

Rita Muresan (3) jpg

FOTO: pagina personală

 Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg