Rita Mureşan şi-a închis atelierul de creaţie

24 noiembrie, 2014
10614253 10204980222162642 3849136781816995910 n jpeg

După un an greu, marcat de dispariţia mamei sale, designerul vestimentar s-a văzut nevoită să renunţe o vreme la fashion, alegând să se implice mai mult în seminariile despre terapia cu îngeri.

După un an greu, marcat de dispariţia mamei sale, designerul vestimentar s-a văzut nevoită să renunţe o vreme la fashion, alegând să se implice mai mult în seminariile despre terapia cu îngeri.

Ieri, Rita Mureşan a strălucit la petrecerea anuală de ziua ei, pe care a organizat-o în localul Shakespeare Pub, din Bucureşti. Şi, ca un omagiu adus mamei ei, pe care a pierdut-o în urmă cu fix un an, tot de ziua ei, Rita a ales să poarte aceeaşi rochie roz, pe care n-a avut ocazia s-o poarte mai mult de două ore, anul trecut, din cauza doliului.

image
image

„M-am tot gândit cum să mă îmbrac în seara aceasta la petrecerea organizată de prietenii mei pentru mine de ziua mea de naştere.Mulţumesc mama, mulţumesc tata că mi-aţi dat şansa de a mă naşte! Vă iubesc! Am decis să mă îmbrac în rochia pe care anul trecut am purtat-o doar 2 ore în aceeaşi zi. Anul acesta o port până la capăt. Şi mă bucur de viaţă!“, şi-a explicat Rita Mureşan alegerea vestimentară.

image
image
image

De altfel, Rita surprinde mereu cu forţa cu care reuşeşte să zâmbească şi să sfideze problemele. Căci, în aceste 12 luni de doliu, ea a trecut şi printr-o perioadă grea în afaceri, în vara acestui an, Rita Mureşan trezindu-se într-un blocaj financiar care a determinat-o să închidă atelierul de creaţie.

Dar asta n-a descurajat-o să-şi continue seminariile terapii cu ingeri, în cadrul cărora Rita vorbeşte despre propriile-i experienţe.

Un seminar de acest fel va avea loc pe 1 decembrie, în Bucureşti, unde, timp de două ore, se va desfăşura conferinţa “Suflet împacat-Suflet vindecat”. Rita va vorbi despre travaliul de doliu şi cum trecem peste pierdera unei persoane dragi, subiect care va fi abordat şi de specialişti psihoterapeuţi, maeştri ori personalităţi.

image

Foto: pagina personală



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg