Rita Mureşan şi-a închis atelierul de creaţie

24 noiembrie, 2014
10614253 10204980222162642 3849136781816995910 n jpeg

După un an greu, marcat de dispariţia mamei sale, designerul vestimentar s-a văzut nevoită să renunţe o vreme la fashion, alegând să se implice mai mult în seminariile despre terapia cu îngeri.

După un an greu, marcat de dispariţia mamei sale, designerul vestimentar s-a văzut nevoită să renunţe o vreme la fashion, alegând să se implice mai mult în seminariile despre terapia cu îngeri.

Ieri, Rita Mureşan a strălucit la petrecerea anuală de ziua ei, pe care a organizat-o în localul Shakespeare Pub, din Bucureşti. Şi, ca un omagiu adus mamei ei, pe care a pierdut-o în urmă cu fix un an, tot de ziua ei, Rita a ales să poarte aceeaşi rochie roz, pe care n-a avut ocazia s-o poarte mai mult de două ore, anul trecut, din cauza doliului.

image
image

„M-am tot gândit cum să mă îmbrac în seara aceasta la petrecerea organizată de prietenii mei pentru mine de ziua mea de naştere.Mulţumesc mama, mulţumesc tata că mi-aţi dat şansa de a mă naşte! Vă iubesc! Am decis să mă îmbrac în rochia pe care anul trecut am purtat-o doar 2 ore în aceeaşi zi. Anul acesta o port până la capăt. Şi mă bucur de viaţă!“, şi-a explicat Rita Mureşan alegerea vestimentară.

image
image
image

De altfel, Rita surprinde mereu cu forţa cu care reuşeşte să zâmbească şi să sfideze problemele. Căci, în aceste 12 luni de doliu, ea a trecut şi printr-o perioadă grea în afaceri, în vara acestui an, Rita Mureşan trezindu-se într-un blocaj financiar care a determinat-o să închidă atelierul de creaţie.

Dar asta n-a descurajat-o să-şi continue seminariile terapii cu ingeri, în cadrul cărora Rita vorbeşte despre propriile-i experienţe.

Un seminar de acest fel va avea loc pe 1 decembrie, în Bucureşti, unde, timp de două ore, se va desfăşura conferinţa “Suflet împacat-Suflet vindecat”. Rita va vorbi despre travaliul de doliu şi cum trecem peste pierdera unei persoane dragi, subiect care va fi abordat şi de specialişti psihoterapeuţi, maeştri ori personalităţi.

image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg
 Jason Momoa, GettyImages (1) jpg