Rita Ora a ajuns în spital. Vezi ce i s-a întâmplat!

30 iunie, 2016
rita ora jpeg

Zilele trecute, toată presa internaţională a titrat despre cazul celui care i-a jefuit casa Ritei Ora şi care a fost încarcerat pentru cinci ani. Situaţia a afectat-o, desigur, şi pe artistă, care aştepa să i se facă dreptate, mai ales că s-a trezit cu pagube de 200.000 de lire. Şi cum au fost vremuri atât de strasante, starea de sănătate a Ritei a avut de suferit!

Rita a ajuns pe patul de spital

Imediat după ce s-a încheiat procesul prin care a fost condamnat respectivul hoţ, Rita a postat pe contul de Instagram o imagine în care ea apărea pe un pat de spital. Artista în vârstă de 25 de ani a mărturisit că ultimele zile chiar au fost stresante pentru ea şi că organismul ei a cedat.

Potrivit primelor informaţii, Rita a leşinat şi a fost dusă de urgenţă la spital. Înainte ca acest lucru să se întâmple, cântăreaţa acuza o stare de oboseală cronică.”Azi a  fost o zi grea, dar o să trec peste. Vă mulţumesc tuturor pentru sprijin. Vă iubesc!”, este mesajul postat de artistă, menit să-i liniştească pe fanii internauţi ai acesteia, care se-ntrebau ce se întâmplă cu favorita lor.

Rita a fost afectată de ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme

Amintim că şi-n 2013 artista a ajuns pe o targă de spital după ce a leşinat. Pe atunci, medicii spuneau că artista a muncit până la extenuare şi că era complet dezhidratată.

foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg