Rita Ora a ajuns în spital. Vezi ce i s-a întâmplat!

30 iunie, 2016
rita ora jpeg

Zilele trecute, toată presa internaţională a titrat despre cazul celui care i-a jefuit casa Ritei Ora şi care a fost încarcerat pentru cinci ani. Situaţia a afectat-o, desigur, şi pe artistă, care aştepa să i se facă dreptate, mai ales că s-a trezit cu pagube de 200.000 de lire. Şi cum au fost vremuri atât de strasante, starea de sănătate a Ritei a avut de suferit!

Rita a ajuns pe patul de spital

Imediat după ce s-a încheiat procesul prin care a fost condamnat respectivul hoţ, Rita a postat pe contul de Instagram o imagine în care ea apărea pe un pat de spital. Artista în vârstă de 25 de ani a mărturisit că ultimele zile chiar au fost stresante pentru ea şi că organismul ei a cedat.

Potrivit primelor informaţii, Rita a leşinat şi a fost dusă de urgenţă la spital. Înainte ca acest lucru să se întâmple, cântăreaţa acuza o stare de oboseală cronică.”Azi a  fost o zi grea, dar o să trec peste. Vă mulţumesc tuturor pentru sprijin. Vă iubesc!”, este mesajul postat de artistă, menit să-i liniştească pe fanii internauţi ai acesteia, care se-ntrebau ce se întâmplă cu favorita lor.

Rita a fost afectată de ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme

Amintim că şi-n 2013 artista a ajuns pe o targă de spital după ce a leşinat. Pe atunci, medicii spuneau că artista a muncit până la extenuare şi că era complet dezhidratată.

foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg