Rita Ora, o fetiţă atât de drăgălaşă în anii de şcoală! Cum arăta cântăreaţa?

30 octombrie, 2015
UNICEF Halloween Ball   Arrivals jpeg

A avut parte, datorită lui Jay-Z, de o lansare foarte rapidă în industria muzicală din 2009, când a semnat cu casa lui de discuri, urmând ca, la 20 de ani, hitul ei cu DJ Fresh, “Hot Right Now” să ajungă foarte sus în topuri. Însă şi înainte de asta, pe când învăţa la şcoala Sylvia Young, Rita era pasionată de scenă şi de muzică. Şi arăta şi diferit faţă de blonda sexy de acum!

image

Zâmbetul ei este remarcabil, în pozele din copilărie. Doar că, pe atunci, avea părul şaten şi creţ, natural şi bogat, cât şi o figură de copil foarte inocentă. Evident, era foarte mică în albumul foto al şcolii generale de teatru şi e normal să difere de imaginea senzuală, aranjată şi machiată, cu care cucereşte acum din scaunul de jurat al emisiunii X Factor.

image

Născută în Kosovo, dar mutată abia la un an cu părinţii în Marea Britanie din cauza războiului din Iugoslavia, Rita Ora a avut o copilărie mai puţin fericită. Tocmai pentru că Besnik şi Vera, părinţii ei, erau refugiaţi, ea şi sora ei mai mare cu doi ani, Elena, au fost mutate la un orfelinat temporar. “Am fost trimise direct la orfelinat, eu cu sora mea, pentru că mama şi tata erau refugiaţi, noi la fel...”, scrie chiar blonda de 24 de ani în biografia pe care a lansat-o ieri.

image

Prinţesa pop arăta foarte drăgălaşă în uniforma şcolară pe care o purta la şcoala de teatru Sylvia Young, din Londra, care a oferit lumii artişti precum Amy Winehouse şi Billie Piper. Asta, deşi părinţii ei s-au temut ca ea să urmeze o carieră în muzică, ameninţând-o că dacă nu reuşeşte într-un an să prindă succes, să se întoarcă la studii. “Nu am vorbit cu ei cum ar fi trebuit, timp de câţiva ani, aşa că a trebuit să găsesc o cale. Voiam să cânt!”. Ne bucurăm că şi-a păstrat zâmbetul larg din copilărie şi până acum, în fotografiile exclusive pe care le-a oferit presei.

image


Recente pe Ok! Magazine

Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg