Rivalele Jennifer Lopez și Jennifer Garner: sărbători împreună în casa lui Ben Affleck

24 decembrie, 2022

Să mai zică cineva că nu există miracole de Crăciun! În această perioadă, unii nu doar că devin mai buni, dar leagă și prietenii nefirești. Este cazul celor două Jennifer din viața lui Ben.

Ben si Jennifer GettyImages 1444618900 jpg

Crăciunul pare foarte armonios în casa Affleck. Vorbim de primele Sărbători de iarnă pe care Ben și Jen le petrec din postura oficială de soț și soție, așa că petrecerea va fi, cu siguranță, una foarte specială. Iar cireașa de pe tortul festiv este prezența fostei doamne Affleck, Jennifer Garner, în casa rivalei sale, Lopez.

Se spune că Jennifer nr.1 și Jennifer nr. 2 se înțeleg atât de bine, încât au ajuns la nivelul de a face schimb de cadouri de Crăciun, după ce vedetele s-au apropiat în urma căsătoriei lui J.Lo cu fostul actriței, Ben Affleck. Jenny from the Block, în vârstă de 53 de ani, s-a căsătorit cu Ben, de 50 de ani, în vara acestui an și s-a apropiat chiar și de mama celor trei copii ai lui Affleck. Iar acum, susțin surse apropiate cântăreței, Lopez plănuiește chiar și să-i cumpere acesteia un cadou de Crăciun. Un fel de “mulțumesc frumos pentru Ben”?

 „Vor schimba cadouri anul acesta de Crăciun, cele două au o relație excelentă. Există un adevărat respect reciproc și apreciere datorită copiilor. Sunt atât de fericiți cu toții și asta face ca totul să funcționeze între ei”, a declarat o persoană din interior pentru Hollywood Life. Parcă ne și imaginăm masa de Crăciun, cu J.Lo și gemenii ei, Max și Emme, de 14 ani, Ben Affleck și copiii lui și-ai fostei soții, Violet, de 16 ani, Seraphina, de 13, și Sam, de 10, și o Jennifer Garner care să întregească acest dubios cadru de familie.

Jennifer Garner profimedia 0737046792 jpg

 „J.Lo este atât de recunoscătoare că prietenia ei cu Jen a crescut din ce în ce mai mult în ultimele câteva luni. S-au apropiat când ea și Ben s-au reunit, iar acum s-au împrietenit cu adevărat”, întărește această realitate un alt apropiat de-al lui Lopez. „J.Lo și Jennifer știu că fac parte una din viața celeilalte pentru totdeauna de-acum și și-au dat seama cât de multe au în comun – mai ales când vine vorba de parenting. Își trimit mereu mesaje cu privire la copiii lor și au creat o legătură în această privință. De-abia așteaptă să se vadă de Sărbători”, a declarat o a treia sursă pentru Hollywood Life. Actuala doamnă Affleck este atât de entuziasmată, încât se implică activ în pregătirea cadoului pentru Garner. Și chiar vrea să fie ceva special, pe placul fostei lui Ben. „Știe că Jen iubește activitățile outdoor și grădinăritul și îi va cumpăra ceva legat de asta”, conchide sursa.

Odată cu asta, și Ben își va primi cadoul mult dorit: să le vadă pe cele două doamne Affleck, fosta și actuala, în aceeași casă și la aceeași masă.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg