R.Kelly îşi abuza crunt victimele. Una dintre fete mărturiseşte că artistul ar fi forţat-o să mănânce fecale ca formă de pedeapsă

27 august, 2021
4 kelly jpg jpeg

Pe măsură ce procesul lui R. Kelly privind traficul sexual continuă apar tot mai multe detalii tulburătoare despre presupusele sale interacţiuni cu fetele minore.

Artistul căzut în dizgraţie se confruntă cu opt capete de acuzare, printre care şi cel de prostituţie.

În timpul procesului au fost chemaţi mulţi dintre acuzatorii săi să depună mărturie . O presupusă victimă - cunoscută sub numele de „Jane” - a detaliat instanţei chinul dureros pe care l-a îndurat în timpul relaţiei sale de cinci ani cu artistul.

Victima, în vârstă de 23 de ani, a mărturisit că Kelly ar fi forţat-o să-şi ungă faţa cu fecale şi să mănânce.

„Mi-a spus să-mi ung faţa şi să mă comport ca şi cum mi-ar fi plăcut asta”, a spus Jane, adăugând că starul de 54 de ani o înregistra făcând asta . Ea a susţinut, de asemenea, că acesta spunea că va folosi filmul dacă se va comporta greşit.

Femeia a mai mărturisit că Kelly păstra anumite garanţii asupra victimelor sale, asta pentru a le folosi împotriva lor dacă acestea ar fi dat vreodată detalii despre indiscreţiile sale. Ea a spus că starul care a lansat piesa „I Believe I Can Fly” a forţat-o să-şi acuze, pe cameră, propriul tată că a molestat-o ​​ după ce a bătut-o.

Jane a adăugat că „Regele R&B” a arătat clar că dacă va spune ceva videoclipul va fi lansat.

Afirmaţia şocantă vine după ce fostul asistent al lui Kelly a declarat instanţei că artistul avea o listă cu „ Regulilie lui Rob ” pentru a-şi controla tinerele prietene. El cerea ca acestea să ceară permisiunea înainte de a face ceva şi li se interzicea să părăsească anumite camere din conacul său din Chicago.

"Dacă nu se află acolo unde ar trebui să fie, ar trebui să-I spuneţi lui Rob sau unui manager", a mărturisit Anthony Navarro . „Nu trebuiau să rătăcească, nu trebuiau să iasă din cameră.”

Fostul angajat a adăugat că nu i s-a permis să vorbească cu niciuna dintre fetele la care a făcut referire şi i s-a ordonat să aplice regulile casei. „Am fost instruiţi să nu vorbim cu niciuna dintre femei”, a spus el. „Uneori primeau plicuri de bani la plecare.”Recente pe Ok! Magazine

laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg