Robbie Williams a mărturisit că nu dorea copii cu Ayda Field: "Nu puteam să am grijă de mine, cum să aduc pe cineva pe lumea asta?”

10 iulie, 2020
10 gettyimages 1055205124 jpg jpeg

Unul dintre cei mai rebeli cântăreţi ai tuturor timpului şi fost membru al trupei Take That, Robbie Williams, s-a confesat, recent, cu privire la faptul că nu a simţit de la începutul căsniciei cu Ayda că ar fi un tată bun. 

Chiar dacă astăzi cei doi sunt părinţii fericiţi ai lui Teddy, Charlie, Coco şi Beau, în trecut, stilul lui Williams de viaţă, copilăria nefericită şi modul superficial de a privi ideea de familie l-au făcut să spună că el nu trebuie să fie tată. Ayda şi Robbie s-au erijat în prezentatori pe perioada pandemiei şi au realizat un podcast denumit (Staying) At Home With Yhe Williamses. Săptămâna aceasta subiectul de discuţie a fost legat de cei patru copii ai lor. Şi deşi pentru unii a fost o corvoadă să gestioneze viaţa chiar şi cu un singur copil, ei susţin că ai lor au înflorit în izolare: “Cred că fiul nostru de şapte ani, Teddy, îşi va aminti ce s-a întâmplat. Însă nu cred că Charlie, care are cinci ani va ţine minte aceste momente prin care am trecut. Am stat cu ei zi de zi şi am stat cu tine zi de zi şi ador asta, e minunat”, a declarat artistul. Cine s-ar fi gândit că rebelul care fugea din aşternut în aşternut va reuşi să fie statornic lângă o femeie şi să se dedice total vieţii de familie?! Însă, după cum chiar el a menţionat, relaţia lor nu era aşa de solidă nici chiar când s-au căsătorit, el mărturisindu-i Aydei că o iubeşte mai mult acum decât în ziua nunţii lor, dar că nu vrea vreun bebeluş COVID, adică doreşte să rămână la numărul de patru moştenitori. Solistul a continuat rafalele de confesiuni, spunând că, iniţial, o dorea pe ea, ca femeie, dar nu dorea o familie, mărturisind că, la început, spunea: “Cum să cresc eu pe cineva când nu mă pot creşte pe mine, venind dintr-o familie dezbinată. Ce sens are să fac asta? Dar nu era o pornire egoistă, totul era uman, deoarece în mintea mea se duce un război zilnic. Nu puteam să am grijă de mine, cum să aduc pe cineva pe lumea asta?”

Cuplul evită să arate chipurile copiilor în postările din social media.
Cuplul evită să arate chipurile copiilor în postările din social media.

Ayda l-a întrebat în podcast ce l-a determinat să se schimbe: “Când a fost momentul în care te-ai răzgândit? Pentru că eşti un tată minunat, te comporţi impecabil cu copiii şi demonii interiori nu te împiedică dă fii un părinte incredibil.” El a explicat că nevoia l-a împins să facă asta. “Îmi amintesc când Teddy s-a uitat la mine şi universul s-a uitat la mine, iar acea conexiune şi acest sentiment de euforie copleşitoare era mai presus de alcool, nai real decât orice drog, praf sau pastilă. Atunci am înţeles totul, însă primul an a fost înspăimântător. Însă copiii mi-au făcut viaţa completă, mult mai consistentă, sunt mai prezent, mai rafinat, mai fericit”

Fiica lor, Theo, a fost domnişoară de onoare la nunta Prinţesei Eugenie.
Fiica lor, Theo, a fost domnişoară de onoare la nunta Prinţesei Eugenie.

Robbie şi Ayda s-au căsătorit în 2010 în casa lui din Beverly Hills şi au împreună doi copii născuţi de ea, Theodora Rose, care a venit pe lume în 2012, Charlton Valentine, cunoscut drept Charlie, care are cinci ani, iar în septembrie 2018 s-a născut Colette Josephine (Coco), cu ajutorul unei mame surogat, la fel şi Beau, care s-a născut anul acesta în februarie. Recente pe Ok! Magazine

cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg