Robbie Williams cel sexy!

15 martie, 2012

Artistul a ţinut să contrazică zvonurile recente potrivit cărora a început din nou să se îngraşe, postând pe site-ul său o poză mai mult decât convingătoare, cu abdomenul său hot! Vezi aici ce-a comentat!

Artistul a ţinut să contrazică zvonurile recente potrivit cărora a început din nou să se îngraşe, postând pe site-ul său o poză mai mult decât convingătoare, cu abdomenul său hot!

Cântăreţul de 38 de ani s-a pozat în living roomul casei sale din Los Angeles, cu următorul mesaj pentru fotografi: "Vă mulţumesc pentru poza oribilă de renume internaţional cu mine (cea în care m-aţi surprins plecând de la Taverna Tonys). Şi ca să cântărim lucrurile cum trebuie, iată-mă la mine acasă chiar a doua zi după ce mi-ţi făcut acea poză. Cu multă dragoste şi respect, Robert".

Ultima frază din mesaj e completată de clasicul gest obscen, pe care Robbie îl face cu ambele mâini în poza postată. Ce-i drept, în imaginea incriminatoare, de la care a pornit ştirea că e din nou rotofei, Williams purta o geacă mai largă, care ar fi putut induce uşor în eroare privitorul în legătură cu silueta sa. OK, Robiie, ne-ai convins: viaţa de bărbat însurat îţi prieşte!

Foto: RobbieWilliams.comRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg