Robbie Williams e tătic. Are o fetiţă

19 septembrie, 2012

Robbie Williams a anunţat, ieri seară, pe blogul personal şi pe Twitter, că a devenit tatăl unei fetiţe, care va fi botezată Theodora Rose.

Robbie Williams a anunţat, ieri seară, pe blogul personal şi pe Twitter, că a devenit tatăl unei fetiţe, care va fi botezată Theodora Rose.

"Slavă Domnului, Theodora Rose Williams, cunoscută şi sub numele de Teddy, s-a născut la ora 15.33, pe 18 septembrie 2012, şi a avut la naştere greutatea de 3,28 kilograme. Bebeluşul, mămica şi tăticul sunt cu toţii extaziaţi. Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele voastre", a scris starul.

Robbie a declarat cu ceva timp în urmă că doreşte să îşi crească fiica în Marea Britanie şi nu la Los Angeles, unde locuieşte alături de soţia lui, Ayda Field, o americancă de origine turcă.

"Nu vreau ca bebeluşul nostru să fie educat la Los Angeles, pentru că aş prefera ca ea să înveţe emotivitatea şi fineţurile britanice. Vreau ca bebeluşul meu să deţină paşaport britanic, dar încă nu am decis unde va creşte copilul."Recente pe Ok! Magazine

livia43 jpg
anca serea adi sina png
simona20 jpg
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
erol1 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg