Robbie Williams îi pregăteşte soţiei un cadou special de sărbători: penisul lui legat cu o fundă. Refuzul ei surprinzător: "Sex de Crăciun? O, nu!"

13 decembrie, 2020
1 el png png

Nu au nimic de ascuns, tocmai de aceea soţii Williams au dezvăluit planurile lor... intime pentru Crăciun. În timpul podcastului At Home With the Williamses, Robbie (46) i-a spus Aydei (41) ce-i pregăteşte pentru Crăciunul de anul acesta, iar ea... nu s-a arătat deloc încântată.

Sexul nu e în plan de Crăciunul acesta! Cel puţin asta reiese din discuţia pe care au avut-o soţii Williams în podcastul lor Acasă cu Williams-ii. Ayda a refuzat politocos propunerea lui Robbie de a face sex de Crăciun: „O, Dumnezeule, nu! Tu chiar vrei sex de Crăciun?”

robbie png png

„Pe mine nu mă deranjează chestia asta”, i-a replicat starul pop. „E ceva ce poţi pune în şosetă şi acel ceva eşti tu. Apoi poţi ieşi din baie în nişte şosete, iar eu încep să te întreb ce faci... Deci sexul chiar e tăiat de pe listă? Nu se ştie niciodată dacă nu ne cuprinde cumva magia... magia Crăciunilui, evident. Eu mă gândeam să fiu gol-goluţ doar cu o fundă în jurul penisului meu... asta mă gândeam eu că ar fi adevărata magie a Crăciunului.”

ei doi png png

Dar Ayda n-a părut prea încântată de propunere nici măcar după ce a aflat cadoul pregătit de soţul ei: „O, Doamne Dumnezeule, îmi pare tare rău...”

Cei doi soţi, care au patru copii împreună şi sunt căsătoriţi de mai bine de un deceniu, par să se distreze de minune împreună. Au trecut demult momentele în care relaţia lor nu era deloc sigură. Ayda a dezvăluit anul acesta că Robbie n-a fost deloc sigur de relaţia cu ea, încercând chiar de câteva ori să încheie orice legătură cu ea înainte de a-şi uni destinele. De mai multe ori!

screenshot 2020 12 13 robbie williams robbiewilliams o instagram photos and videos png png

„Dar eu eram atât de îndrăgostită de el! El era un om atât de frumos şi de încăntător, era plin de şarm, amuzant şi minunat. Mă cucerise complet! Era sufletul meu pereche. Şi, cu toate astea, el îmi tot spunea atunci că nu se va însura niciodată şi n-o să aibă niciun copil. Acum râdem copios de discuţiile noastre de-atunci!”

Foto - Instagram / Robbie Williams



Recente pe Ok! Magazine

Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg