Robbie Williams, lună de miere înainte de nuntă

24 august, 2010

Cântăreţul britanic şi Ayda Field au plecat în luna de miere înainte de a-şi uni destinele în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc pe 7 august. Cuplul a luat avionul spre Mallorca, pentru a petrece o săptămână de vis

Cântăreţul britanic şi Ayda Field au plecat în luna de miere înainte de a-şi uni destinele în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc pe 7 august.

Cuplul a luat avionul spre Mallorca, pentru a petrece o săptămână de vis în insula spaniolă. Cei doi şi-au dorit să fie răsfăţaţi ca la carte şi au scos din buzunar 1.040 de lire sterline pe noapte doar pentru cazarea la hotelul de lux La Residencia. Iar vacanţa de cinci stele a lui Robbie şi a Aydei a avut loc înainte de nuntă. „Robbie adoră Mallorca! A fost de câteva ori acolo şi a ajuns să se simtă ca acasă. Oricum programul lui aglomerat nu-i permite să-şi ia pauză oricând îşi doreşte, aşadar a profitat şi a plecat chiar înainte de nuntă. Luna lor de miere a fost foarte romantică. Robbie i-a tot făcut surprize Aydei – i-a dăruit flori, cadouri şi i-a lăsat mesaje tot timpul cât au stat în Mallorca”, a declarat un apropiat de-ai cuplului.