Robbie Williams s-a culcat cu dealerul lui de droguri în seara în care şi-a întâlnit soţia. Ce alte secrete mai ascunde mariajul lui?

29 ianuarie, 2020
1 22446624 7806571 robbie wears suit dashing tweeds ayda wears dress narces shot at a 2 1577575570173 jpg jpeg

Cântăreţul britanic şi Ayda Field sunt împreună din 2006, iar, patru ani mai târziu, şi-au oficializat idila. Cei doi soţi au acum trei copii, pe Teddy (7), Charlton (5) şi Colette (1), şi sunt la fel de fericiţi ca-n prima zi. Apropo de prima zi a relaţiei lor, ei bine, ea n-a decurs deloc cum ne-am fi aşteptat…

Robbie povesteşte fără reţineri despre prima întâlnire cu soţia lui: “Dealerul meu de droguri de-abia plecase, făcusem sex cu ea, după care mi-a lăsat un pacheţel cu droguri şi-a trântit uşa după ea.” Ayda susţine că habar n-avea despre relaţia apropiată pe care William o avea cu traficanta lui de droguri. Mai mult de-atât, ea nici nu observase, în primă instanţă, că el era dependent de substanţe interzise.

profimedia 0485496052 jpg jpeg

În cadrul unui interviu oferit celor de la revista You, creatorul hitului Let Me Entertain You şi soţia lui au discutat deschis despre mariajul lor şi despre viaţa lor de părinţi. Care a fost prima impresie pe care starul de 45 de ani i-a lăsat-o actriţei de 40 de ani?

Prima impresie

“El îmi părea un star pop rupt din cărţile lui Dickens, care trăia în vila lui în nişte condiţii destul de triste”, a spus Ayda lucrurilor pe nume. Totuşi, în ciuda acestor circumstanţelor, amândoi sunt de acord că, în momentul primei lor întâlniri, au simţit “electricitate” între ei. Adică atracţia fizică n-a lipsit între Robbie şi Ayda din prima secundă!

1 jpg jpeg

Chiar dacă existau sentimente puternice între ei doi, cântăreţul n-a renunţat, cu una, cu două, la obiceiurile lui de până atunci, când haosul domnea în viaţa lui amoroasă. Astfel, Robbie îi tot dădea papucii iubitei sale în mod regulat şi n-a renunţat la practica asta decât după ce a primit un sfat preţios de la nimeni alta decât Cameron Diaz.

Intervenţia lui Cameron Diaz

“Am dat, la un moment dat, peste Cameron Diaz şi Drew Barrymore”, începe să povestească starul pop. “Şi am început să le povestesc despre această persoană de care de-abia mă despărţisem şi care îmi părea foarte inteligentă, când Cameron m-a oprit şi mi-a spus că nu crede că era totul terminat între noi doi. În acel moment, întregul Univers mi-a transmis parcă un mesaj. Mi-am luat la revedere de la Cameron şi Drew şi m-am dus direct acasă la Ayda ca să-i promit că vom rămâne împreună o viaţa întreagă.”

Cu cei trei copii ai lor

22753496 7833599 family first the couple share daughter teddy seven son charlton a 7 1577579101432 jpg jpeg

În acest moment, cei doi soţi sunt fericiţi alături de cei trei copii ai lor, pe care i-au înscris, mai nou, în programul de home-schooling din simplul motiv că doar aşa îl pot însoţi pe tatăl lor oriunde călătoreşte el prin lume cu muzica lui.Recente pe Ok! Magazine

luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg